Maguire giderse boşluğunu Vida dolduracak...

Manchester United'ın, Dünya Kupası'nda başarılı bir performans sergileyen Leicester City'nin stoperi Harry Maugire ile ilgilendiği ve bu transferin gerçekleşmesi durumunda Leicester City'nin ilk alternatifinin Domagoj Vida olacağı iddia edildi.

Beşiktaş'ın satışından büyük gelir elde etmesini umduğu Domagoj Vida'nın transferinde artık son düzlüğe girildi. Premier Lig'de transfer döneminin 9 Ağustos'ta kapanacak olması, önümüzdeki günlerde Hırvat futbolcuyla ilgili hareketli saatlerin yaşanmasına neden olabilir.

Liverpool, Everton, Monaco ve Lyon kulüplerin yakın ilgi gösterdiği 29 yaşındaki stoper için son iddia İngilizlerin prestijli gazetesi The Guardian'dan geldi.

Haberde, kadrosuna stoper olarak Jonny Evans'ı katan Leicester City'nin, Harry MaguireManchester United'a satması halinde Domagoj Vida'yı transfer edebileceği belirtildi.

İddiaya göre; United'ın 60 milyon Pound'u gözden çıkardığı Maguire için Leicester'ın son kararını vermesi beklenirken, transferin gerçekleşmesi durumunda Leicester, Vida için 20 milyon Pound'u gözden çıkaracak.

Son olarak, Hırvatistan Milli Takımı'yla birlikte Dünya Kupası'nda final oynama başarısı gösteren Vida'nın, 29 yaşında olduğu ve 3-4 sezon üst düzey katkı verebileceği ifade edilirken, Maguire'ın ardından alınabilecek en iyi alternatiflerden biri olduğu belirtildi.

Maguire giderse boşluğunu Vida dolduracak... ile ilgili etiketler Manchester United Leicester City Beşiktaş Transfer domagaj vida
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.