Mağdur kadının anlattıkları akıllara durgunluk verdi!

Eskişehir’de arkadaşının tavsiyesi üzerine gittiği merdiven altı işletmede dudak dolgusu yaptıran bir kadın, neredeyse dudaklarını kaybediyordu. Dudakları morarmaya ve şişmeye başlayan talihsiz kadın, "İçeride 20-30 kişi vardı, kimi mutfak masasında, kimi salonda oturmuş etrafta gezinen bir sürü insan vardı. Sanki koronalı botoks partisi vardı’ diye konuştu.

20-30 kişinin bir arada bulunduğu bir evde ismini bilmediği şahısa yaptırdığı dudak dolgusu operasyonu sonrasında dudakları morarmaya ve şişmeye başlayan M.G. neredeyse dudaklarını kaybedecekti.

Mağdur kadının anlattıkları akıllara durgunluk verdi!

Yaşadıklarını paylaşan M.G., insanların bu tür yanlışlar yapmasını önlemek istediğini belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Eskişehir’de bir güzellik salonu var, tırnak yaptırdığımız. Burada çalışan İranlı bir kadının tavsiyesinin ardından dudak dolgusu yaptırmaya karar verdim. Yurt dışından arada bir Türkiye’ye gelip estetik uygulamalar yaptığını öğrendiğim adrese gittim. Açıkçası ben bir güzellik merkezi ya da klinik bekliyordum. Ancak gittiğim adres bir evdi ve sanki taziye eviymiş gibi içerde 20-30 kişi vardı. Çok kalabalıktı. Kimi mutfak masasında, kimi salonda oturmuş çevremde gezinen bir sürü kişi vardı. Çok tedirgin oldum ve maskemi hiç çıkarmadım. Gitmeyi düşündüm ama bu süreçte doktor denen şahısla değil hep aracılarla iletişim kurduk. Artık randevu alarak gittiğim için dönmek istemedim. Bir de bu kadar kişi buradaysa işinde iyidir diye düşündüm."

Mağdur kadının anlattıkları akıllara durgunluk verdi! - Resim : 2

"İSMİNİ BİLE BİLMİYORUM"

Talihsiz kadın, "Dudağıma önce bir krem sürdüler üstünü de streçle kapladılar. Bir süre sonra beni odaya çağırdılar. Doktor dedikleri şahıs Türkçe bilmiyordu yardımcısı çeviri yapıyordu. İğneye Bir serum poşetinden bir şey enjekte etti. Ardından bir kutudan bir şey enjekte edip o malzemeyi dudağıma enjekte etti. Daha önceden de dolgu yaptırmıştım. O zaman hijyenik bir ortamda ve bir tek bana uygulamışlardı. Hiçbir sorun yaşamamıştım. Dolgu işlemi uygulanırken canım çok acıdı. İlk aşamada da dudağım şişti, fakat 1,5 saat sonra dudağım daha çok şişti. Dudağımdaki damarlar morarmaya başladı. Şişlikler büyümeye başladı. Bunlar yaşanırken, hiçbir zaman doktorla iletişime geçemedim. Aracı kişiye görüntülerimi yolladım. O, doktorun durumun normal olduğunu söylediğini iletti bana. Biraz rahatladım bu yanıtın ardından ama 4 saat sonra dudağım biraz daha şişti. Uyudum gece kalkınca aynaya baktım ve dehşete kapıldım görüntümden. Dudağım çok şişmiş ve morarmıştı. Mesaj attım yine, hastaneye gitmememi, bunun normal olduğunu ve geçeceğini ifade etti. Ben doktor diye biliyorum ama doktor olup olmadığını, ismini bile bilmiyorum. Ama şu görüntüme rağmen bana ‘Bir şey yok’ dediği için artık doktor olduğundan şüpheliyim. Gittiğim yer çok kalabalıktı sanki koronalı botoks partisi vardı” diye konuştu.

Yaşadıklarından çok büyük bir ders çıkardığını söz eden M.G., ifadelerine şöyle devam etti;

“Nasıl böyle bir hataya düştüm ucuz diye çok üzülüyorum. Bütün yasal haklarımı kullanacağım. Şimdi dudağımın görüntüsü çok kötü, insanlar ucuz diye böyle merdiven altı yerlere gitmesinler, bu tür işlemleri yaptırmak isteyenler, ucuz diye merdiven altı, bilmedikleri yerlere gitmesinler, doktorlara yaptırsınlar. Son görüntümü daha önce tanıdığım ve dolgu yaptırdığım gerçek bir doktora yolladım. O durumun çok ciddi olduğunu dudağımın enfeksiyon kaptığını belirterek ileride böyle devam ederse nekroz olabileceğini ifade etti. Bu dudak çürümesi anlamına geliyor, yani dudağımı kaybetmek üzereyim."

İHA

Mağdur kadının anlattıkları akıllara durgunluk verdi! ile ilgili etiketler Botoks estetik koronalı botoks korona partisi dudak dolgusu estetik operasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.