Magazin gündemini karıştıran iddia: Sibel Can, Emir Sarıgül'den şiddet mi gördü?

Uzun yıllardır Sibel Can ile bir dargın bir barışık birliktelik yaşayan ve son olarak Buket Aydın' la ilişkisini sonlandıran iş insanı Emir Sarıgül’ün adı Gülben Ergen’le anılınca, ikilinin ilişkisinde kriz çıktı. İddiaya göre Emir Sarıgül'den 11 yaş büyük olan 51 yaşındaki şarkıcı Sibel Can, sinir krizi geçirdi ve elinde ne varsa fırlattı. Sibel Can'ın Emir Sarıgül'den şiddet gördüğü öne sürülürken gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. İşte detaylar...

Mustafa Sarıgül'ün yaşadığı aşklarla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren oğlu Emir Sarıgül hakkında ortaya atılan iddia duyanları şoke etti. Emir Sarıgül ile Sibel Can, Gülben Ergen yüzünden kavgaya tutuştu, kıskançlık kavgasında Sibel Can'ın kafası kanadı.

SİBEL CAN, GÜLBEN ERGEN'İN ADINI DUYUNCA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

YouTube'da yayınlanan "Al Sana Haber" programında Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun magazin dünyasına bomba gibi düşen iddialarına göre; Emir Sarıgül uzatmalı aşkı Sibel Can ile evde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Seyhan Soylu'nun iddiasına göre Can ile Sarıgül, iş adamının isminin Gülben Ergen il anılmasından sonra tartışmaya başladı.

"Al Sana Haber" adlı Youtube programında Seyhan Soylu, "Sibel Can, Buket Aydın'ın ardından Gülben Ergen olayları da çıkınca evde kavga ediyorlar. Sibel Can sinir krizi geçirip elinde ne varsa atmaya başlıyor. Hatta kafası yarılıyor" dedi.

Sinan Güzel ise "Sibel Can tartışma esnasında şiddet mi gördü? Yoksa bir kaza mı oldu? O kısmı anlayamadık." deyince Soylu "Şiddet değil, kaza. Kıskançlık kavgasında birbirlerine bir şey atıyorlar." diyerek tekrarladı.

Seyhan Soylu "Peki Sibel Can'la evlenir mi?" diye sorunca, Tayyar Işıksaçan "Olmaz. Mustafa Sarıgül izin vermediği sürece olmaz." dedi.

 

Magazin gündemini karıştıran iddia: Sibel Can, Emir Sarıgül'den şiddet mi gördü? ile ilgili etiketler Seyhan Soylu Sibel Can Gülben Ergen emir sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.