Magazin gündemine bomba gibi düştü! Ünlü şarkıcı kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi ile evlendi! Özcan Deniz yeniden dünya evine girdi!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in evliliği magazin gündemine bomba gibi düştü. Kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi ile gizlice evlendiği iddia ediliyor. İşte gündem yaratan o olayın detayları…

Magazin dünyasının yakından takip ettiği isimlerden biri olan Özcan Deniz, kendinden 21 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar ile evlendiği iddia edildi. Üçüncü kez nikah masasına oturan ünlü isim, yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı ifade edilen modacı sevgilisi Samar Dadgar ile evlilik haberleri ile gündemde ilk sırada yerini aldı.

2019 yılında eşi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmasının ardından magazinciler tarafından bu olay yakın takibe alınmıştı. Kısa süre önce gazetecilerin kendisine evlilikle ilgili soruların yöneltilmesinin ardından ‘’kısmet’’ yanıtını veren Özcan Deniz, 1,5 yıldır devam eden birlikteliklerini resmiyete döktü.

ANNESİ EVLİLİĞE KARŞI ÇIKMIŞTI!

Özcan Deniz’in annesi Kadriye Deniz’in ise evliliğe karşı çıkmıştır. Özcan Deniz’in evlenmesine sıcak bakıp bakmadığı sorusunu yanıtlayan Kadriye Deniz, oğlunun da duymasını istediğinin altını çizerek evlenmesini istemediğini söylemişti.

Özcan Deniz’in bir tane çocuğu olduğunu ifade eden Kadriye Deniz, kız arkadaşıyla mutluluklar dilemişti. İlla nikah masasına oturmak gerekmediğini ifade eden Kadriye Deniz, bu konuşmasının kız arkadaşının gücüne gidebileceğini ancak oğlunun evlenmesini istemediğini ifade etmişti.

ÖZCAN DENİZ VE SAMAR DADGAR’DAN EVLİLİK KARARI!

Magazin gündemine bomba gibi düştü! Ünlü şarkıcı kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi ile evlendi! Özcan Deniz yeniden dünya evine girdi!

İranlı genç sevgilisi Samar Dadgar ile evlilik kararı alan Özcan Deniz’in kısa süre önce nikah masasına oturdukları öğrenildi. Yakın çevresinden insanların katıldığı sade bir törenle Zekeriyaköy’deki evlerinde gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdikleri ifade ediliyor.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında ortaya atılan iddialara göre çiftin gizli bir şekilde evlendiği ifade edildi. Programda bu iddiaların ortaya çıkmasında ise çiftin yakın dostlarının paylaştıkları fotoğraflar oldu. Söz konusu fotoğrafların Özcan Deniz ve Samar Dadgar’ın nikah törenine ait olabileceği konuşuldu. Henüz ikiliden resmi bir açıklama gelmemesi ise dikkat çekiyor.  

Magazin gündemine bomba gibi düştü! Ünlü şarkıcı kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi ile evlendi! Özcan Deniz yeniden dünya evine girdi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.