Magazin D Pazar'ın yeni sunucusu Chloe Loughnan

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç’ın eski eşi olan Chloe Loughnan,  Kanal D ekranlarında Magazin D Pazar programıyla yeni serüvenine başlıyor. Loughnan, programda özel röportajlar, davetler, Bodrum ve Çeşme’den canlı bağlantılar, konserler ve gündem değiştirecek en yeni magazin haberleriyle ekranlara geliyor.

Türk pop müziğinin en çok sevilen isimlerinden biri olan Serdar Ortaç ile olan evliliğini 5 dakikada bitiren Chloe Loughnan, Kanal D ile yeniden ekranlara dönüyor. Magazin D Pazar programıyla; özel röportajlar, davetler, Bodrum ve Çeşme’den canlı bağlantılar, konserler ve gündem değiştirecek en yeni magazin haberlerini sunacak olan Loughnan’ın yeniden geri dönecek olması hayranlarını da sevindiriyor.

Ünlüler dünyasında olup bitenler, tatil beldelerinden en sıcak ve özel görüntüler ‘Magazin D Pazar’ ile her Pazar saat 09.45’ten itibaren Kanal D ekranlarında yayında olacak.

Magazin D Pazar'ın yeni sunucusu Chloe Loughnan

Chloe Loughnan Kimdir?

4 Temmuz 1992 tarihinde İrlanda’nın Youghai kentinde dünyaya gelen Chloe Loughnan, aslen Litvanyalıdır. İrlanda’da üniversite eğitimini aldığı sıralarda Paris’te yer alan bir mankenlik ajansından teklif alan Loughnan bunun için okulunu dondurarak mankenlik yapmaya başlamış ve başarılı projelerde de yer almıştır.

2014 yılında Serdar Ortaç ile dünya evine giren Loughnan, 2019 senesinde ünlü şarkıcıdan tek celsede boşanmıştır.

Çıkan haberlere göre ünlü manken bir dönem, Şeyma Subaşı ile bir birliktelik yaşayan Mohamed Alsaloussi ile de uzunca bir süre anılmıştı.

Magazin D Pazar'ın yeni sunucusu Chloe Loughnan ile ilgili etiketler chloe loughnan magazin d pazar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.