Magazin D hız kesmeden devam ediyor!

Magazin D 14 Aralık izle! Magazin D Cumartesi her hafta sonu Müge Uzel'in keyifli sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dikkat çekici magazin haberleri ile çoğu kişiyi ekran başına kitleyen programı canlı izlemek isteyen ekran başında olmayan izleyiciler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. İşte, Magazin D 14 Aralık canlı izle! Kanal D canlı yayın! Detaylar haberimizde...

Magazin D 14 Aralık izle! Her hafta sonu Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan, birçok kişinin keyifle izlediği, magazin dünyasından haberleri aktaran Magazin D Cumartesi'yi izlemek isteyenler araştırma yapmaya devam ediyor. İşte, Magazin D 14 Aralık canlı izle! Kanal D canlı yayın! Detaylar haberimizde...

MAGAZİN D 14 ARALIK CANLI İZLE

MÜGE UZEL KİMDİR?

Müge Uzel, 1989 yılında İzmir’de doğmuştur. İstanbul Kültür Üniversitesi‘nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olan Uzel, bir süre hosteslik yapmıştır.

Oyunculuk ve spikerlik eğitimi aldıktan sonra reklam filmlerinde oynamaya başladı. 2014 yılında Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Uzel, burada dikkatleri çekti. Müge Uzel ayrıca oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Tuvana Türkay, Ufuk Özkan, Lale Başar gibi isimlerin yer aldığı 2016 yapımı “Sen Sağ Ben Selamet” adlı filmde rol almıştır. 

Müge Uzel babasını kaybettikten sonra İstanbul’a yerleşmiştir. Aslında instagram fenomenidir. Acun tarafından keşfedilmiş ve Survivor’a davet edilmiştir. Kültür Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunu olan Müge, bir ara hosteslik de yapmıştır. Esra ve Ceyda kardeşlerin sınıf arkadaşıdır.

Survivor’a gitmeden önce ıce tea reklamında oynamıştır. Bir dönem adı emre Çolak’ın eski sevgilisi olarak anılmış ancak kendisi bu iddiayı yalanlamıştır. 172 cm boyunda olan Müge, 53 kg ağırlığındadır. Şuanda kariyerini sunuculuk yaparak devam etmektedir.

 

Magazin D hız kesmeden devam ediyor! ile ilgili etiketler Kanal D canlı izle canlı yayın kanal d canlı yayın magazin d
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.