Mağazaya giren iki kadının çaldıkları şey şoke etti! Güvenlik kamerasını izleyenler inanamadı!

Esenyurt'ta iki kadın girdikleri bir giyim mağazasından öyle bir şey çaldı ki güvenlik kamerasını izleyenler hayrete düştü. Mağazaya müşteri gibi giren iki kadın ürünlerin üzerinde bulunan alarmları sökmeye yarayan ve değeri 150 dolar olan cihazı çaldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Esenyurt Meydanı'nda bulunan giyim mağazasına 18 Haziran Cuma günü öğle saatlerinde müşteri gibi giren 2 kadın, kasadaki çalışanı oyalamaya başladı.

DEĞERİ 150 DOLAR

Kasiyerin yerinden ayrılmasını bekleyen 2 şüpheli, ürünlerin alarmlarını sökmeye yarayan tezgahın üzerindeki cihazı alıp, çantasına koydu. Değeri 150 dolar olan cihazı alan kadınlar, daha sonra hiçbir şey almadan mağazadan ayrıldı.

KASİYER EKSİKLİĞİ FARKEDİNCE TUHAF OLAY ORTAYA ÇIKTI

İlerleyen saatlerde cihazın olmadığını fark eden kasiyer, durumu iş yeri sahibine bildirdi. İşyerine ait güvenlik kameralarını inceleyen mağaza sahibi, durumun hırsızlık olduğunu fark etti. Kayıtları alan mağaza sahibi, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan hırsızlık anları ise mağazanın güvenlik kamerasına yansıdı.

“DİĞER KOMŞULARIZIN DA MALINI ÇALABİLİRLER"

Çalınan cihaz sayesinde şüphelilerin başka iş yerlerinden hırsızlık yapabileceklerini söyleyen mağaza çalışanı ise “Bizim alarm sökücümüzü aldılar. Değeri 100 dolar. Bu cihazla başka mağazalarda hırsızlık yapma imkanı çok. O yüzden bütün arkadaşlar dikkat etsinler. Belki diğer komşularımızın da malını çalabilirler. Hepsi dikkatli olsun" dedi.

(DHA)

 

Mağazaya giren iki kadının çaldıkları şey şoke etti! Güvenlik kamerasını izleyenler inanamadı! ile ilgili etiketler Esenyurt hırsız Kadın mağaza alarm sökücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.