Mağazadaki kasiyerin cep telefonunu işte böyle çaldı

Fatih’teki bir kadın giyim mağazasına gelen şüpheliler, 8 bin TL değerindeki telefonu çalarak kayıplara karıştı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Ali Kuşçu Mahallesi’nde bulunan bir kadın giyim mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, mağazada çalışan kasiyer, müşterilerin kasaya gelmesi üzerine kasanın başına geçti. O sırada kadın şüpheli, kasiyerin telefonunu masanın üstünden alarak elinde bulunan elbisenin altına sakladı. Telefonu alan şüpheli olay yerinden hızla uzaklaştı. İş yeri çalışanları, mağazada bulunan iki kişinin çalışanların dikkatini dağıtmak için şüpheli kadına yardım ettiğini söyledi. Mağazadaki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

OLAY ANI KAMERADA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde mağaza kasiyerinin kasada müşterilerle ilgilendiği görülüyor. O sırada bir kadın şüpheli masada duran telefonu elbisenin altına saklayarak mağazadan uzaklaşıyor.

 

(İHA)

Mağazadaki kasiyerin cep telefonunu işte böyle çaldı ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti Hırsızlık cep telefonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.