Mağarada PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi: Mehmetçik hala iz peşinde!

Mehmetçik yorulmadan hem yurt içinde hem yurt dışında terörle mücadelesini sürdürüyor. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hain terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon sürüyor. Operasyon sırasında bulunan bir mağarada PKK'ya ait silah, mühimmat ve bombalar ele geçirildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, mağaraya gizlenmiş silah ve el bombaları bulundu.

YORULMADAN MÜCADELEYE DEVAM EDİLİYOR

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor.

PKK MAĞARASINDAKİ SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Bu kapsamda, ilçe kırsalında yapılan aramada PKK'lı teröristlerce kullanıldığı değerlendirilen mağarada 2 AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği ve bu silaha ait 5 şarjör, 5 el bombası ve 4 pil ele geçirildi.

Bölgede operasyon sürüyor.

Mağarada PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi: Mehmetçik hala iz peşinde! ile ilgili etiketler Mağara PKK silah Ordu asker Türk Türkiye kalaşnikof el bombası Mehmetçik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.