Maganda kurşunu 17 yaşındaki genci canından etti

UŞAK'ta, boşandığı eşinin evinin önünde giderek pompalı av tüfeğiyle çevreye rastgele ateş açan, yoldan geçen 17 yaşındaki Abdülkadir Koçaslan'ı başından vurarak ölümüne neden olan 28 yaşındaki B.K. ve 3 arkadaşı, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay,10 Şubat gecesi Elmalıdere Mahallesi'nde meydana geldi. B.K., boşandığı eşinin ikinci evliliğini yaptığını öğrenince öfke krizine girdi. B.K., arkadaşları M.E. (30), Y.E. (17) ve İ.B.'yi (37) de yanına alarak, eski eşinin evinin önüne gitti.

Yanında getirdiği pompalı tüfekle eve ve çevreye rastgele ateş eden B.K., yolda geçen Abdülkadir Koçaslan'ı başından vurdu. B.K. ve 3 arkadaşı, Koçaslan'ın kanlar içinde yere yığılması üzerine olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan ve bir kişinin yerde yattığını gören çevre sakinleri polisi ve sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, başından ağır yaralanan Abdülkadir Koçaslan'ı ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne götürdü. Koçaslan, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra kaçan B.K., M.E., Y.E. ve İ.B.'ye yakalanarak gözaltına alındı. Koçaslan ise kentte toprağa verildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden B.E., M.E. ve Y.E. nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. İ.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Maganda kurşunu 17 yaşındaki genci canından etti ile ilgili etiketler Kurşun Genç maganda öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.