Mafya lideri ile katili aynı karede

Azeri mafya lideri Nadir Salifov’un Antalya Serik’de bulunan bir otelde yakın koruması Khan Zeyralov tarafından vurularak öldürülmesinin yankıları sürüyor. Olayı yakından takip eden SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, cinayet öncesi birlikte yemek yiyerek, kumar oynayan Salifov ile Zeyralov’un aynı karede birlikte görüntülendiği video ve fotoğraflara ulaştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan Alvadona adlı bir otelde dün akşam yemekte yakın koruması tarafında "Lotu Guli" lakaplı Nadir Salifov’un öldürülmesiyle ilgili soruşturması devam ediyor.

Mafya lideri ile katili aynı karede

KATİL VİDEOYU CİNAYETTEN ÖNCE SOSYAL MEDYASINDA PAYLAŞTI

İddialara göre, Azeri mafya lideri Nadir Salifov'un, ölümünden önce çekilen bir video,  Azerbaycan’da, bugün sosyal medya ağlarında birden bire yayıldı.Video da Salifov’un en güvendiği koruması olan kendisi ile aynı otelde kalan, başına sıktığı kurşunlarla öldüren Khan Zeyralov tarafından çekildiği ve sosyal medyadan yollandığı belirtildi.

Mafya lideri ile katili aynı karede - Resim : 2

Görüntülerde, katil zanlısı Zeyralov’un, cinayetin işlendiği otelde kendisi ve öldürdüğü Nadir Salifo ile yürürken cep telefonu ile çektiği görüntüler görülüyor.

Mafya lideri ile katili aynı karede - Resim : 3

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, “Lotu Quli” lakaplı Nadir Salifov’un Rus meyve sebze hallerinin tek kontrolün Salifov’un liderliğini yaptığı örgütün kontrolündeydi.

PEKER İLE YAKIN ARKADAŞ ÇIKTI

Öte yandan öldürülen Azeri mafya lideri Nadir Salifov’un Türkiye’de de yakından tanınıyor. Salifov’un halen yurt dışında bulunan Sedat Peker ile arkadaş oldukları ortaya çıktı. Peker’in16 Ekim 2019’da ziyaret ettiği Salifov ile birlikte çektirdiği fotoğrafları da, Azeri mafya lideri tarafından sosyal medya adresinden yayınladığı görülüyor.

Mafya lideri ile katili aynı karede - Resim : 5
Nadir Salifov ile Sedat Peker (Üstte)

 

2 ŞÜPHELİ ANTALYA’YA GÖNDERİLDİ

Denizli polis yetkilileri,Nadir Salifov’un öldürülmesine karışan, Azeri uyruklu şüpheliler, 25 yaşındaki Khayn Zeyralov ile 26 yaşındaki Amır Hamidli’nin,soruşturmanın devamı için,olayın gerçekleştiği Antalya’ya gönderildiğini söylediler.

 

Mafya lideri ile katili aynı karede ile ilgili etiketler Antalya cinayet Sedat Peker İstanbul Nadir Salifov Azeri mafya Khan Zeyralov

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.