Mafya Delikanlı Sadi Polis Oluyor! Sana Söz Suçluların Korkulu Rüyası! Ömer Komiser'den Geçit Yok

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Sana Söz bomba gibi bir oyuncu kadrosu ile izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kadrosunda pek çok ünlü ismi bir arada bulunduran Sana Söz’ün Ömer komiseri ise Delikanlı Sadi oluyor.

Yeni sezonda iddialı diziler arasında yer alan Sana Söz hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile adından oldukça söz ettirecek. Başrollerinde Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın rol alacağı Sana Söz dizisi herkesi derinden etkileyecek.

Mafya Delikanlı Sadi Polis Oluyor! Sana Söz Suçluların Korkulu Rüyası! Ömer Komiser'den Geçit Yok

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteri ile herkesin aklını başından alan Petekkaya yeni dizisi Sana Söz’de Ömer komiser rolünde olacak. Nehir Erdoğan ise Elif Karaca adında bir televizyon sunucusunu canlandıracak.

Şimdiden sosyal medyada oldukça iyi yorumlar alan Sana Söz dizisinde Delikanlı Sadi ile tanınan Petekkaya’nın nasıl bir performans sergileyeceği de oldukça merak ediliyor. İnandığı yoldan ilerleyen ve adaleti de kendisine tek yol seçen Ömer karakterinin güçlü duruşu hayranları oldukça etikiliyor.

Mafya Delikanlı Sadi Polis Oluyor! Sana Söz Suçluların Korkulu Rüyası! Ömer Komiser'den Geçit Yok - Resim : 2

Cinayet davaları çözen komiserin bir yanda, bu tür cinayetlerin aydınlanması için televizyon programları yapan Elif’in diğer yanda olması hikayenin ne denli canlı olacağına da işaret ediyor. Kırmızı Oda dizisinde mafya tolü ile Delikanlı Sadi’ye hayat veren Petekkya bu sefer polis olarak karşımıza çıkıyor.

Mafya Delikanlı Sadi Polis Oluyor! Sana Söz Suçluların Korkulu Rüyası! Ömer Komiser'den Geçit Yok ile ilgili etiketler Nehir Erdoğan Erkan Petekkaya Sana Söz delikanlı sadi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.