Maduro'nun İsrail'e yönelik o sözleri yeniden gündem oldu: 'Ne zaman ses çıkaracaksınız'

İsrail'in Gazze'ye yaptığı son saldırı sonrasında Venezuela Devlet Başkanı Nicolás Maduro'nun direniş çağrısı yeniden gündem oldu. İsrail katliamlarına tepki gösteren Maduro, Yahudilere de seslenmişti. "Katliamlara Yahudiler dur demeli, katil devletlerini ilk Yahudiler kınamalı" diyen Maduro'nun o konuşması, sosyal medyada yeniden yankı uyandırdı.

İsrail'in Gazze'ye saldırmasının ardından Venezuela Devlet Başkanı Nicolás Maduro'nun eski sözleri ve direniş çağrısı yeniden gündem oldu. 

"KATİL DEVLETİNİZE ARTIK DUR DEYİN"

Maduro'nun yaptığı Filistin'e destek konuşmasında İsrail katliamlarına karşı İslam dünyasını direnişe çağırması yeniden gündem oldu. 

İsrail'in son Gazze saldırısından sonra Maduro'nun bu çağrısı sosyal medyada yeniden yer edindi. Venezuela Devlet Başkanı Nicolás Maduro, yahudilere de "Katil devletinize artık dur deyin" diye seslenmişti. 

Arap devletlerine de seslenen Maduro, "Ne zaman Filistin'in yanında olup ses çıkaracaksınız, yerin dibine batsın resmi açıklamalarınız" ifadelerini kullanmıştı. 

 

 

Maduro'nun İsrail'e yönelik o sözleri yeniden gündem oldu: 'Ne zaman ses çıkaracaksınız' ile ilgili etiketler İsrail Filistin maduro venezuella

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.