Madonna'nın 'akrep' alerjisi...

Ünlü POP yıldızı Madonna, burcu yüzünden ünlü DJ ve müzik prodüktörü David Guetta'yla çalışmayı reddetti. Guetta, Madonna'nın kendisi ile yeni albümü için çalışmak istediğini ancak burcunun akrep olduğunu öğrenince çalışmak istemediğini iddia etti. 1994'te top on listelerine giren 'Bedtime Story' adlı şarkıyı akrep burcu olan şarkıcı Björk ile birlikte yazan Madonna'nın bu iddiaya ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

2009’da Madonna’nın 'Revolver' şarkısının remiksi ile Grammy kazandığını anımsatan ünlü DJ ve müzik prodüktörü David Guetta, "Ödülün ardından Madonna beni aradı ve remikse bayıldığını söyleyerek gelecek albümünü benim yapmamı istedi” dedi. 

T24'ün haberine göre bu teklif üzerine Madonna ile yeni projelerini konuşmak üzere bir yemeğe çıktıklarını belirten Guetta, “Öğle yemeğine gittim. Her şeyden konuştuk, müzikten konuştuk, nasıl bir albüm yapmak istediğinden bahsetti. Çok hoştu. Sadece o ve ben vardık. Çok sakin ve cool’du. Yemeğimizi yedik. Çalışmaya ne zaman başlayacağımızı merak ediyordum" ifadelerini kullandı.
Madonna'nın 'akrep' alerjisi...

Ünlü DJ, Madonna ile yemek masasında aralarında yaşanan konuşmanın devamını ise şu sözlerle anlattı:

"Bana burcumu sordu. Akrep burcu olduğumu söyledim. Aniden yüzü değişti ve bana 'Üzgünüm, birlikte çalışamayacağız. Seni tanımak güzeldi. Hoşça kal' dedi."

Aslan burcu olan Madonna 16 Ağustos 1958 doğumlu.

Akrep burcuna karşı alerjisinin neden ne zaman başladığı ise bilinmiyor.

Çünkü Madonna, 1994'te akrep burcu olan şarkıcı Björk ile 'Bedtime Story' şarkısını birlikte yazmış ve şarkı top 10 listelerine girmişti.

Şimdi merak edilen David Guetta'nın bu iddiasına Madonna'nın ne cevap vereceği...

David Guetta'nın bu iddiası sosyal medyada yankı buldu. Akrep burcu olanlar ünlü şarkıcıya tepki gösterirken, birçok kişinin de Madonna'ya destek verdiği görüldü...

İşte on binlerce yorumdan birkaçı:

Madonna'nın 'akrep' alerjisi... - Resim : 2

Madonna'nın 'akrep' alerjisi... ile ilgili etiketler Madonna david guetta prodüktör akrep burcu aslan burcu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.