Madonna konserini yine iptal etti!

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna Lizbon'daki konserini 45 dakikaya kala bacağındaki ağrıları nedeniyle iptal etti.

Madonna'nın pazar günü (19 Ocak) saat 20.30'da sahneye çıkması planlanıyordu ancak hayranlara 19.45'te gösterinin iptal edildiğini haber veren bir e-posta gönderildi.

Gönderilen mesajda "Madonna'nın bu akşam sahneye çıkamayacağını üzülerek bildiriyoruz" ifadeleri yer aldı. Ünlü yıldız, Instragram'da şovu iptal ettiği için özür diledi.

Madonna, mesajında "Tekrar teşekkür ederim Lizbon! Bu geceyi iptal etmek zorunda kaldığım için üzgünüm ama bedenime kulak vermeli ve dinlenmeliyim! White port şarabı sayesinde gösterinin geri kalanını atlattım! Umarım salı görüşürüz" ifadelerine yer verdi.

61 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz yıl Madame X turnesi kapsamında Boston’daki 3 konserini daha iptal etmiş, yine sağlık sorununu açıklamazken ağrılarının dayanılmaz olduğunu ve dinlenmesi gerektiğini dile getirmişti.

Madonna konserini yine iptal etti!

Madonna konserini yine iptal etti! ile ilgili etiketler Madonna Konser Ağrı bacak lizbon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.