Madagaskar'ın korona ilacına talep artıyor! Bir ülke daha istedi

Madagaskar'ın yeni tip koronavirüse karşı geliştirdiği bitkisel ilaca talep artıyor. Senegal, Tanzanya, Nijer, Ekvator Ginesi, Senegal, Gine Bissau ve Kongo Cumhuriyeti'nin ardından Nijerya da ilaçtan sipariş etti.

Batı Afrika ülkelerinden Nijerya, Madagaskar'ın yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirdiğini ileri sürdüğü bitkisel ilacı sipariş etti.

Başkanlık Görev Gücü Başkanı Boss Mustafa, gazetecilere yaptığı açıklamada, Madagaskar'da üretilen ilacı ithal ederek deneyeceklerini söyledi. Mustafa, "Madagaskar, birçok ülkeye ilaç gönderdi ve biz de bu ilacı test ederek deneyeceğiz." dedi.

Nijerya'da Kovid-19 salgınının durdurulması için gerekli adımları attıklarını belirten Mustafa, "Salgının durdurulması için farklı tedaviler söz konusu ve bunları deneyeceğiz." şeklinde konuştu.

Nijerya'dan başka Senegal, Tanzanya, Nijer, Ekvator Ginesi, Senegal, Gine Bissau ve Kongo Cumhuriyeti Madagaskar'dan ilaç ithal eden ülkeler arasında yer aldı.

Madagaskar'ın korona ilacına talep artıyor! Bir ülke daha istedi ile ilgili etiketler İlaç Koronavirüs Korona Nijerya madagaskar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.