Madagaskar'da yaşanan korkunç tekne faciasına hala onlarca kayıp var!

Madagaskar'da yaşanan korkunç tekne faciasında şu ana kadar 64 kişi yaşamını yitirdi. Yetkililer 24 kişinin kaybolduğunu ve arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, taziye mesajı gönderdi.

Madagaskar Denizcilik ve Nehir Limanı Ajansı yetkilisi Mamy Randrianavony, ülkenin kuzeydoğusunda 20 Aralık gecesi bir teknenin alabora olarak battığı bilgisini paylaştı.

Randrianavony, batan teknede bulunan yolculardan 64'ünün hayatını kaybettiğini duyurdu.

24 KİŞİ HALA KAYIP

Kaza sonrası 50 kişinin kurtarıldığını ifade eden Randrianavony, kaybolan 24 kişi için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Randrianavony, kazanın yolcu taşıma izni olmayan bir yük gemisine çok sayıda yolcu alınması nedeniyle yaşandığını kaydetti.

TÜRKİYE DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN TAZİYE MESAJI 

Dışişleri Bakanlığı, Madagaskar’ın kuzeydoğu açıklarında bir geminin batması sebebiyle yaşamını yitirenler için taziye mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Madagaskar’ın kuzeydoğu açıklarında dün (21 Aralık) bir geminin batması sebebiyle en az 64 kişinin yaşamını yitirmesinden derin üzüntü duyuyoruz. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına, dost Madagaskar halkına ve Hükümetine taziyelerimizi iletiyoruz” denildi.

Madagaskar'da yaşanan korkunç tekne faciasına hala onlarca kayıp var! ile ilgili etiketler kaza tekne Gemi madagaskar facia ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.