Madagaskar'da İçişleri Bakanı'nın bindiği helikopter düştü: 12 saat yüzüp karaya çıktı

Madagaskar'da İçişleri Bakanı Serge Gelle'nin içinde olduğu helikopter düştü. Bakan Galle ve yanında bulunan polis memuru yüzerek karaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan videoda 12 saat yüzerek karaya çıkan Gelle'nin üzerinde kamuflaj olduğu görülüyor.

Madagaskar'ın kuzeydoğusunda bir helikopter düştü. O sırada helikopterde bulunan ve kazadan kurtulan Madagaskar Polisten Sorumlu İçişleri Bakanı Serge Gelle, 12 saat boyunca yüzerek karaya ulaştı.

Polis ve sahil güvenlik, pazartesi günü düşen helikopter için arama kurtarma çalışmaları yaptıklarını söylemişti. Madagaskar Polisten Sorumlu İçişleri Bakanı Serge Gelle ve kendisiyle birlikte helikopterde bulunan polis memuru salı sabahı ayrı ayrı deniz kenarındaki Mahambo kasabasında karaya çıktı. İkili, kendilerini düşen helikopterden fırlattıklarını belirtti.

Sosyal medyada paylaşılan videolarda 57 yaşındaki Gelle'in hala üzerine kamuflajı varken bir şezlongun üzerinde yorgun bir şekilde yattığı görülüyor. Üşüdüğünü ancak yaralı olmadığını belirten Gelle, "Ölme zamanım henüz gelmedi" dedi. Pazartesi günü düşen helikopter, Gelle'i adanın kuzeydoğusunda batan bir gemiyi incelemeye götürüyordu.

Emniyet Müdürü Zafisambatra Ravoavy, Gelle'in helikopter koltuklarından birini suyunun üzerinde kalmak için kullandığına inandıklarını belirtti.

Madagaskar'da İçişleri Bakanı'nın bindiği helikopter düştü: 12 saat yüzüp karaya çıktı ile ilgili etiketler helikopter kaza madagaskar serge gelle
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.