Madagaskar filminin konusu nedir? Madagaskar oyuncular kimlerdir?

Madagaskar filminin konusu ve oyuncuları aranmaya başladı. Madagaskar filmi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

2005 yılında çekilen animasyon filmi olan Madagaskar komedi türünde bir filmdir. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan bu filmin yönetmenleri; Tom McGrath, Eric Darnell, Conrad Vernon, Simon J. Smith, David Soren olmaktadır. Senaryosu; Tom McGrath, Eric Darnell, Mark Burton ve Billy Frolick aittir. Hayvanların canlandırılması yapılan eğlence, güldürü ve macera tadında bir filmdir. Bu film hakkında vatandaşlar bilgi sahibi olmak istiyorlar. Madagaskar filmi konusu nedir?Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Madagaskar oyuncuları ve kadrosuişte tüm detaylar…

Madagaskar filmi animasyonu Amerika'da yapılmış olup 2005 yılında çekilen bir filmdir. Bu filmin yapım şirketleri: DreamWorks Animation, DreamWorks, Universal Stüdyoları, Pacific Data Images, Paramount Pictures, Yönetmeni ise: Eric Darnellve Tom McGrath tarafından çekilen bir animasyon filmdir. Bu filmin içeriği, Amerika New York eyaletinde bulunan bir hayvanat bahçesinde başlayan bu filmde, hayvanat bahçesinde bulunan zebra Marty yapay olan hayvanat bahçesi ortamından bunalmaktadır. Artık doğaya geri dönmek istemektedir. Zebra Marty’nin arkadaşları olan aslan Alex, zürafa Melman ve hipopotam Gloria bu fikirden her ne kadar Marty'yi durdurmaya çalışsalar da Marty kaçmanın bir yolunu bulur. Marty’nin peşinden arkadaşları da gider. Kendilerini bir anda Madagaskar adasında vahşi doğada alışık olmadıkları bir şekilde hayatta kalmaya çalışırlar. Macera dolu bir yolculuğa başlayan bu sevimli arkadaşların hayatını konu edinen bir animasyon filmidir. Bu film hakkında merak edilen tüm detayları derledik. İşte detaylar.

MADAGASKAR FİLMİ KONUSU NEDİR?

3 Haziran 2005 yılı yapımlı bir animasyon filmi olan Madagaskar hayvanların arkadaşlıklarını anlatan bir filmdir. Amerika’nın New York eyaletinde geçen bu filmde Aslan Alex, zürafa Melman, su aygırı Gloria ve zebra Marty, güzel bir hayvanat bahçesinde, yaşadıkları ortamın sunduklarına fazlasıyla alışık ve iyi anlaşan bir dörtlü ve çok iyi arkadaşlardır. Şehrin ortasında olmalarına rağmen mutlu olmayı başarabilmektedirler. Bir gün bu hayvanat bahçesinin dışarısında ne olduğu merak etmektedir. Bu esnada zebra Marty yapay hayvanat bahçesi ortamında bunalıp doğaya geri dönmek istemektedir. Bu fikrini arkadaşları olan aslan Alex, zürafa Melman ve hipopotam Gloria ’ya anlatır. Arkadaşları onu bu konuda uyarmaktadır.

Her ne kadar Marty'yi durdurmaya çalışsalar da Marty kaçmanın bir yolunu bulur. Zebra Marty daha fazla dayanmayıp hayvanat bahçesinden kaçmanın bir yolunu bulur. Kaçtığını gören onu çok seven arkadaşları da onu bulup geri getirmek üzerine peşinden giderler. Daha sonra kaçarak başlayan bu yolculuk, doğal hayata hiç alışık olmayan bu 4 hayvanın kendilerini Madagaskar olarak bilinen bir adada vahşi bir doğada bulmalarıyla sonuçlanacaktır. Geri dönmek, artık yalnızca onlar için bir hayal olacaktır. Süslü ve ışıltılı hayatlarından tamamen uzaklaşıp vahşi doğa ile iç içe olmak bu arkadaşları zorlayacaktır.

MADAGASKAR OYUNCU KADROSU

Yapımını Dreamworks’ün Pixar’la olan yarışında önemli bir yapıtı olarak bilinen animasyon filmi olan Madagaskar 3 Haziran 2005 yılında seyircisi ile buluştu. Madagaskar’ın yönetmenleri; Eric Darnell ve Tom McGrath ikilisi yönetmektedir. Filmin zengin seslendirme kadrosunda ise Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer ve Jada Pinkett Smith yer alıyorlar. Eğlence ve macera dolu bir animasyon filmi olan Madagaskar’da bulunan hayvanların seslendirmesi Yapan kişiler şunlardır;

•Ben stiller - Alex
•Chris Rock - Marty
•David Schwimmer - Melman
•Jada Pinkett Smith - Gloria
•Cedric the Entertainer -
•Andy Richter – Mort
•Condrad Vernon – Mason
•Sacha Boron Cahon- Kral Julien

Madagaskar filminin konusu nedir? Madagaskar oyuncular kimlerdir? ile ilgili etiketler madagaskar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.