Maçtan sonra ortalık karıştı!

Tuzlaspor - Galatasaray maçının ardından soyunma odası tünelinin girişinde oyuncular arasında arbede çıktı.

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Tuzlaspor Galatasaray maçının bitiminde iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray, 2-0'ın rövanşında deplasmanda Tuzlaspor'u 4-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. 90 dakikanın sona ermesiyle iki takım futbolcuları arasında büyük bir kavga çıktı. Oyuncular soyunma odaları tüneli girişinde yumruk yumruğa birbirine girdi.

FERNANDO MUSLERA VE GÖKHAN ÇIRA BİRBİRİNE GİRDİ!

Tuzlaspor’un 23 yaşındaki futbolcusu, aynı zamanda magazin dünyasının popüler isimlerinden Selin Ciğerci’nin eşi olan Gökhan Çıra’nın, ilk maçın ardından yaptığı, “Büyüklük isimle olmuyormuş” paylaşımından sonra, Galatasaray cephesinden büyük tepki gelmişti. Maçın son düdüğünün çalmasının ardından Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'nın, Gökhan'ın yanına gitmesiyle olayların başladığı öğrenildi.

MAÇ ÖNCESİ ORTAM GERİLMİŞTİ

Tuzla Teknik Direktörü Gürses Kılıç, ilk maçın ardından, “Hafta sonu önemli bir maçımız var. Bu yüzden Galatasaray karşısında 4-5 as futbolcumu dinlendirdim” demişti. Dün de sportif direktör Numan Polat, “Galatasaray, Türkiye Kupası’nı en fazla kazanan takım. Çok ciddi hazırlıkla geleceklerini düşünüyorum. İlk maçta rotasyona gitmiştik. Oynamayan futbolcularımızı tercih etmiştik” açıklamasını yaptı. Tuzla, Galatasaray’dan sonra çıktığı maçta Vanspor’a 3-0 yenilerek liderlik yarışında yara almıştı.

Maçtan sonra ortalık karıştı! ile ilgili etiketler Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Fernando Muslera Tuzlaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.