Maçoğlu'nun kızı ve eşi de korona oldu

Geçtiğimiz hafta içi osyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu hastaneden taburcu olurken, eşi ve kızının da testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

Tunceli Belediye Başkanı TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu, 22 Haziran'da Erzincan'dan Tunceli'ye döndükten sonra yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayeti ile Tunceli Devlet Hastanesi'ne gitmişti. Burada yapılan test sonucu Başkan Maçoğlu'da koronavirüs tespit edilmişti.

Maçoğlu, bugün tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Maçoğlu'nun taburcu olmasının ardından Tunceli Devlet Hastanesi'nden yazılı bir açıklama yapılarak, "22 Haziran günü hastanemize başvuran Tunceli Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Maçoğlu hastanemizde Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda tamamlamış olup, tedavisinin devamını evinde sürdürecektir. Şikayetlerinde gerileme olan hastamızın takipleri hekimlerimiz tarafından yapılacaktır. Maçoğlu ailesinin karantina süreci devam etmektedir" denildi.

EŞİ VE KIZININ TESTİ DE POZİTİF

Öte yandan, Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun eşi ve kızının koronavirüs testlerinin de pozitif çıktığı bildirildi. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen Maçoğlu ailesi, evlerinde karantina altında tutuluyor.

MAÇOĞLU: DAHA İYİ HİSSEDİYORUM

Bu arada sosyal medya hesabından bugün bir paylaşımda bulunan Maçoğlu, "Merhaba dostlar, şuan kendimi ilk güne oranla daha iyi hissediyorum. Doktorlar ve sağlık emekçisi arkadaşlarımız çok iyi bir tedavi süreci uyguladı. Bütün doktorlara, sağlık emekçilerine burada tedavi gören hastalara gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte yüreği bizimle, ailemle olan herkese sonsuz teşekkür..." ifadelerini kullandı.

Maçoğlu'nun kızı ve eşi de korona oldu ile ilgili etiketler Fatih Mehmet Maçoğlu Tunceli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.