Maçka Parkı’nda korkutan görüntü

Tam kapanmanın ardından, havaların da ısınmasıyla kendilerini dışarı atan yüzlerce İstanbullu Maçka Parkı'nı doldurdu. Koronavirüs vaka sayılarının sevindirici düzeyde inişe geçtiği İstanbul'da bu görüntüler salgın döneminde endişe yarattı.

Yeni tip Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında tüm yurtta uygulanan tam kapanma geçtiğimiz gün sabah 05.00 itibarıyla sona erdi. 17 günlük tam kapanmanın ardından günlerce evlerinde kalan insanlar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın tatil olmasını fırsat bilerek sokaklara, meydanlara ve parklara akın etti. İstanbul sokakları doldu taştı.

Maçka Parkı’nda korkutan görüntü

PARKI DOLDURDULAR

Kalabalığın yoğun olduğu yerlerden biri de Şişli’de bulunan Maçka Parkı’ydı. Tüm uyarılara rağmen Maçka Parkı’na yüzlerce insan geldi. Parka gelenlerin tamamının maske ve sosyal mesafe kurallarını hiçe saydığı görüldü. Korona virüsün etkisi henüz devam ederken Maçka Parkı’nda oluşan bu görüntü korkuttu.

TARAFTARLAR DA PARKTA BULUŞTU

Takımları şampiyon olan Beşiktaş taraftarları da Maçka Parkı’na gelenler arasındaydı. Beşiktaşlı taraftarlar ellerinde meşaleler, tezahürat yaparak parkta dolaştı.

İHA

Maçka Parkı’nda korkutan görüntü ile ilgili etiketler Maçka Parkı koronavirüs salgını sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.