Maçı 30 bin çocuk izleyecek!

Romanya Milli Takımı'nı Norveç karşısında yaklaşık 30 bin çocuk taraftar destekleyecek. Taraftarların ırkçı davranışları nedeniyle ceza alan Romanya'da, tribünlere sadece çocuk taraftarlar alınabilecek.

EURO 2020 Elemeleri F Grubu'nda mücadele eden Romanya, evinde oynayacağı Norveç maçında sadece çocuk taraftarların desteğini alabilecek.

EURO 2020 yolunda kritik bir maça çıkacak olan Romanya, daha önceki maçlarda taraftarlarca yaşanan ırkçı davranışları nedeniyle seyircisiz oynama cezası aldı. Ancak daha sonra çocukların maça gidebileceği belirtildi.

Romanya Futbol Federasyonu çocuklar için harekete geçerken ülkenin dört bir yanından çocukların maça gideceği konuşuluyor. Romanya - Norveç mücadelesinde 30 bini aşkın çocuğun stadyumda olması bekleniyor.

F Grubu'nda 13 puanla üçüncü sırada bulunan Romanya, 14 puanlı İsveç'in bir puan gerisinde yer alıyor. Grup elemelerinin bitimine üç maç kala Rumenlerin şampiyona iddiası hızla devam ediyor.

Pazar günü deplasmanda Faroe Adaları'nı 3-0 mağlup eden Romanya'nın kadrosunda Galatasaray'dan Florin Andone, Gaziantep FK'den Alin Tosca ve Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi de bulunuyor.

Romanya - Norveç karşılaşması 15 Ekim Salı günü, Bükreş'te bulunan 55 bin kapasiteli Arena Nationala'da oynanacak.

Maçı 30 bin çocuk izleyecek! ile ilgili etiketler Norveç Romanya EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.