Macaristan'da tren ve kamyon çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Macaristan'da tren ve kamyonun çarpıştığı bir kaza meydana geldi. Polis, başkent Budapeşte'nin 140 kilometre uzağındaki Mindszent yakınlarında gerçekleşen kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu bildiriyor.

Macaristan'da bir geçiş noktasında yolcu treni ile bir kamyonet çarpıştı. Macar polisi, kazanın başkent Budapeşte'nin 140 kilometre güneydoğusunda yer alan Mindszent yakınlarında gerçekleştiğini açıkladı.

Polis açıklamasına göre, yerel saatle sabah 07.00 sularında gerçekleşen çarpışmada çok sayıda ölü ve yaralı var. Kaza kamyonetin aksi yönde uyarıya rağmen hemzemin geçide girmesi sonucu meydana geldi.

Polis, trendeki 22 yolcudan ikisinin ciddi şekilde yaralandığını, sekizinin ise hafif yaralarla kazayı atlattığını aktardı. Kamyonettekilerin çoğu ise olay yerinde hayatını kaybetti. Macar medyası, kazada yedi kişinin yaşamını yitirdiğini yazdı.

Macaristan'da tren ve kamyon çarpıştı: Ölü ve yaralılar var ile ilgili etiketler Macaristan Tren kaza kamyon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.