Macaristan'da tren ve kamyon çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Macaristan'da tren ve kamyonun çarpıştığı bir kaza meydana geldi. Polis, başkent Budapeşte'nin 140 kilometre uzağındaki Mindszent yakınlarında gerçekleşen kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu bildiriyor.

Macaristan'da bir geçiş noktasında yolcu treni ile bir kamyonet çarpıştı. Macar polisi, kazanın başkent Budapeşte'nin 140 kilometre güneydoğusunda yer alan Mindszent yakınlarında gerçekleştiğini açıkladı.

Polis açıklamasına göre, yerel saatle sabah 07.00 sularında gerçekleşen çarpışmada çok sayıda ölü ve yaralı var. Kaza kamyonetin aksi yönde uyarıya rağmen hemzemin geçide girmesi sonucu meydana geldi.

Polis, trendeki 22 yolcudan ikisinin ciddi şekilde yaralandığını, sekizinin ise hafif yaralarla kazayı atlattığını aktardı. Kamyonettekilerin çoğu ise olay yerinde hayatını kaybetti. Macar medyası, kazada yedi kişinin yaşamını yitirdiğini yazdı.

Macaristan'da tren ve kamyon çarpıştı: Ölü ve yaralılar var ile ilgili etiketler Macaristan Tren kaza kamyon
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.