Macaristan'da seçimi kaybeden 6'lı masa adayından İmamoğlu’na destek

Macaristan’da Batı ve Soros destekli 6’lı sol masanın ortak adayı olan ve seçimde büyük bir hezimete uğrayan Gergely Karacsony, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mağdur algısına sosyal medya üzerinden destek verdi.

YSK üyelerine hakaret eden Ekrem İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün mahkumiyet verildi. Bu gelişme sonrası Meral Akşener ile el ele veren İmamoğlu cephesi 'mağduriyet' algısı üzerinden kampanya başlatmıştı. Bu kampanyaya destek verenlerden birisi de Macristan’da 6’lı sol masanın ortak adayı olan Gergely Karacsony oldu.

SENİN YANINDAYIM EKREM

Macaristan’da Batı ve Soros destekli 6’lı sol blok adayı İmamoğlu için sosyal medya üzerinden bir tweet attı. İmamoğlu’na benzetilen Karacsony “I'm with you, @ekrem_imamoglu! / Senin yanındayım Ekrem!” mesajı paylaştı.

EKREM İMAMOĞLU'NU ÖRNEK ALDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

2019'da gerçekleşen seçimlerde aynı İstanbul belediye başkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun muhalefetteki partilerin desteğini almasına benzer bir yol izleyen ve bu sebeple İmamoğlu'nu örnek aldığı yorumları yapılan Karacsony, yaklaşık 3 yıldır Macaristan'ın başkenti Budapeşte'nin belediye başkanlığı görevini üstleniyor.

Macaristan'da seçimi kaybeden 6'lı masa adayından İmamoğlu’na destek ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Macaristan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.