Liverpool, Portekiz'den avantajlı döndü | 1-3

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalinde Benfica ve İngiliz devi Liverpool'la kozlarını paylaştı. Liverpool deplasmanda 3-1 kazandı ve avantajlı bir skor elde etti. Liverpool adına golleri Konate, Mane ve Luis Diaz kaydetti.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Benfica ile Liverpool karşılaştı. Lizbon'da  oynanan maçta kazanan taraf konuk ekip oldu. İngilizler, 3-1 galip gelerek, yarı final yolunda büyük avantan elde etti. Benfica ile Liverpool arasında oynanan zorlu çeyrek final maçının ilk golünü Liverpool kaydetti. 17. dakikada sol köşeden kullanılan kornerde iyi yükselen savunma oyuncusu Konate, topu ağlarla buluşturarak, takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

 

 

MANE FARKI 2'YE ÇIKTI

Liverpool, yıldız forveti Sadio Mane'nin 34'te bulduğu gol ile Benfica karşısında farkı 2'ye çıkardı. Arnold'un sağ kanattan kestiği ortayı Luiz Diaz, ceza sahası içinde kafayla indirdi. Mane, düzgün şekilde tek vuruş yaparak topu Vlachodimos'un koruduğu kaleye gönderdi.

 

BENFICA İKİNCİ YARIDA BASTIRDI

 

Ev sahibi ekip Benfica, Liverpool karşısında ikinci yarıya hızlı başlayan taraf oldu. Toparlanan Portekizliler, 49. dakikada farkı 1'e indirdi. Silva'nın sağ kanattan yaptığı yerden ortayı Konate'nin ıskalaması ile kontrol eden Nunez, sağ ayağının içiyle uzak köşeye vurdu. Top ağlara giderken, Benfica, skoru 2-1 yapmayı başardı. Karşılaşmanın son düdüğü çaldığında, maçı 2-1 kazanan Liverpool, rövanş için büyük avantaj elde etti.

 Liverpool, Portekiz'den avantajlı döndü | 1-3

Benfica Liverpool maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiliz ekibi Liverpool deplasmanda Portekiz takımı Benfica ile karşı karşıya gelecek. Maçın yayıncı ve saat bilgileri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Benfica Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta sorusunun cevabı Superhaber.tv'de... 

BENFICA LIVERPOOL MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Benfica-Liverpool Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı bu akşam saat 22:00'de başladı.Estadio da Luiz stadyumunda oynanan mücadeleyi Exxen platformundan izleyebilirsiniz . Liverpool, Portekiz'den avantajlı döndü | 1-3 - Resim : 2

 

11'LER! 

Benfica: Vlachodimos, Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo, Weigl, Taarabt, Silva, Everton, Ramos, Nunez

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Keita, Thiago, Mane, Salah, Diaz

 

Liverpool, Portekiz'den avantajlı döndü | 1-3 ile ilgili etiketler Benfica Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.