Samsunspor Bandırmaspor maç sonucu...

TFF 1.Lig'de düşme potasında bulunan SSamsunspor Bandırma kümede kalma maçında karşı karşıya geldi. Ligin son haftasında Samsunspor evinde Bandırmaspor'u ağırladı. Samsunspor rakibi Bandırmaspor ile 0-0 berabere kaldı. Samsunspor Bandırma maçının özeti ve golleri haberimizde...

Samsunspor - Bandırmaspor TFF 1. Lig'in son haftasında küme düşecek takımı belirlemek için sahaya çıktılar. Beraberlik kümede kalması için yeterli olan Samsunspor maça kontrollü başladı. Bandırmaspor rakibine üst üstte ataklar düzenlesede aradaığı golü bir türlü bulamadı. Maçta gol sesi çıkmayınca Samsunspor kümede kalmayı başarırken Bandırmaspor TFF 2.Lig'in yolunu tuttu. Samsunspor Bandırmaspor maçının özeti ve golleri haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz.

SAMSUNSPOR BANDIRMASPOR MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

SAMSUNSPOR BANDIRMASPOR MAÇ ÖZETİ

MS Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Samsunspor: 0 - Bandırmaspor: 0
90'YellowSamsunspor takımında Tom Muyters hakem Halis Özkahya tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
90'YellowBandırmaspor takımında Brinner hakem Halis Özkahya tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
90'YellowSamsunspor takımında Erkam Reşmen, sarı kart görüyor.
90'SubstitutionSamsunspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Murat Gürbüzerol çıkıyor ve yerine Halil İbrahim Pekşen oyuna giriyor.
90'YellowBandırmaspor takımında Sertaç Çam hakem Halis Özkahya tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
90'SubstitutionSamsunspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Mustafa Sevgi çıkıyor ve yerine Canberk Aydın oyuna giriyor.
86'YellowSamsunspor takımında Famoussa Kone, sarı kart görüyor.
76'YellowSamsunspor takımında Abdülkerim Bardakçı hakem Halis Özkahya tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
76'YellowBandırmaspor takımında Marino hakem Halis Özkahya tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
76'SubstitutionSamsunspor takımında oyuncu değişikliği; Gökay İravul oyundan çıkarken Fatih Kılıçkaya oyuna giren isim.
63'SubstitutionBandırmaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. David Kılınç çıkıyor ve yerine Üstün Bilgi oyuna giriyor.
58'SubstitutionBandırmaspor takımında oyuncu değişikliği; Feridun Kıroğlu oyundan çıkarken Sertaç Çam oyuna giren isim.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
1' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor. 

SAMSUNSPOR - BANDIRMASPOR İLK 11'LERİ

Samsunspor: Tom Muyters, Abdülkerim Bardakçı, Erkam Reşmen, Fatih Kılıçkaya, Caner Koca, Hasan Kılıç, Mustafa Sevgi, Murat Gürbüzerol, Göksu Tandoğan, Jeroen Lumu ve Famoussa Kone

Bandırmaspor: Okan Kocuk, Brinner Souza, Gökhan Yılmaz, Ömer Kandemir, Özgür Çelik, Feridun Kıroğlu, Marino, Gökhan Karadeniz, Lukas Droppa, Doğan Karakuş ve Atabey Çiçek

TFF 1. LİG'DE DÜŞME İHTİMALİ OLAN TAKIMLAR...

Mersin İdmanyurdu’nun daha önce düştüğü ligde 16. ve 17. sıralar için 5 aday bulunuyor. 35’er puana sahip Adana Demirspor ve Samsunspor, 34’er puanlı Bandırmaspor ve Büyükşehir Gaziantepspor ile 33 puanı bulunan Şanlıurfaspor, ligde kalmak için son haftada sahadan galibiyetle ayrılmak için mücadele verecek.

samsunspor

Adana Demirspor’un deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacağı son haftada Büyükşehir Gaziantepspor, Giresunspor’u, Şanlıurfaspor da Elazığspor’u konuk edecek. Ligde son haftaya düşme ihtimaliyle giren iki takımın mücadelesinde Samsunspor ile Bandırmaspor, Samsun’da karşılaşacak...

TFF 1. LİG'DE GÜNÜN MAÇI: SAMSUNSPOR - BANDIRMASPOR

Ligin son haftası, özellikle küme düşme potasında olan takımları yakından ilgilendiriyor. 25 puanı olan Mersin İdmanyurdu küme düşmeyi garantiledi. Küme düşen diğer 2 takım ise son hafta oynanacak müsabakalar sonrasında belli olacak. Son haftaya 5 takım küme düşme potasında girdi. 35’er puanlı Samsunspor ve Adana Demirspor, 34’er puanlı Bandırmaspor ve Büyükşehir Gaziantepspor’un yanı sıra 33 puanlı Şanlıurfaspor kümede kalmak için son hafta mücadele edecek.

Son hafta mücadelelerinde 35 puanla 13. sırada bulunan Adan Demirspor, deplasmanda küme düşmesi garantileşen Mersin İdmanyurdu’na misafir olacak. 35 puanla 14. sırada bulunan Samsunsor ise 34 puanla 15. sırada bulunan Bandırmaspor’u misafir edecek. 34 puanla 16. Sırada bulunan Büyükşehir Gaziantepspor, sahasında Giresunspor ile karşılaşırken, 33 puanla 17. sırada bulunan Şanlıurfaspor ligde hiçbir iddiası bulunmayan Elazığspor’u ağırlayacak.

BU MAÇI KAYBEDEN DÜŞER

Küme düşme potasında yer alan takımlardan 2 tanesi son haftada karşı karşıya gelecekler. Samsunspor Cumartesi günü saat 18.30’da Bandırmaspor’u ağırlayacak. Bu müsabaka berabere tamamlanırsa, Samsunspor diğer maçlara bakmadan kümede kalacak. Şanlıurfaspor ve Büyükşehir Gaziantepspor kazansa bile, 2 maçta da Şanlıurfaspor’u yenen Samsunspor ikili averajla ligde kalacak, Şanlıurfaspor küme düşecek. Samsunspor, Bandırmaspor’u yendiği takdirde diğer maçlara bakmadan yine ligde kalacak. Bandırmaspor, yenilirse ligde kalmak için Büyükşehir Gaziantepspor ve Şanlıurfaspor’un maçlarını kaybetmesini bekleyecek. Bandırmaspor, deplasmanda Samsunspor’u yenerse diğer maçların skorlarına bakmadan ligde kalacak. Samsunspor yenildiği takdirde ise Büyükşehir Gaziantepspor ve Şanlıurfaspor’un yenilmesini bekleyecek. Aksi takdirde küme düşecek.

SAMSUNSPOR VE BANDIRMASPOR 6. KEZ KARŞI KARŞIYA

Bu iki takım daha önce 5 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Samsunspor 1 kez kazanırken, Bandırmaspor ise 2 kez galip geldi. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Samsun’da oynanan 2 karşılaşmada Samsunspor 1 kez kazanırken, 1 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Kırmızı-beyazlılar rakip filelere 4 gol atarken, Bandırmaspor ise 3 gol kaydetti.

SAMSUNSPOR - BANDIRMASPOR İSTATİSTİKLERİ

Samsunspor, oynadığı son 5 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

Bandırmaspor, oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

Samsunspor, oynadığı son 5 maçta 6 gol attı, kalesinde 14 gol gördü.

Bandırmaspor, oynadığı son 5 maçta 13 gol attı, kalesinde 5 gol gördü.

Samsunspor, evinde oynadığı son maçta Giresunspor'u 1-0 yendi.

Bandırmaspor, deplasmanda oynadığı son maçta Sivasspor'a 3-0 kaybetti.

İki takım arasında oynanan son maçı Bandırmaspor evinde 2-0 kazandı.

Samsunspor Bandırmaspor maç sonucu... ile ilgili etiketler TFF 1. Lig samsunspor - bandırmaspor trt spor canlı izle Maç özeti goller geniş özet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.