Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası'nda rövanş heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Bu iki takım arasında oynanan ilk maç 2-2 bitmişti. Rakibini elemeyi başaran takım finalist olma hakkını kazanacak. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? İki takım arasında oynanacak maç için heyecan dorukta. İki takımın taraftarları ise bu maç ile ilgili araştırma yapıyorlar. Vodafone Park'ta oynanan ilk maç 2-2 bitmişti. İlk karşılaşmada siyah beyazlı takımın gollerini Talisca ve Negredo atarken Fenerbahçe'nin gollerini Roberto Soldado ve Şener Özbayraklı atmıştı. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman?

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşması 19 Nisan Perşembe akşamı saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşmanın hakemi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından henüz açıklanmadı. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı olarak ATV'den canlı yayınlanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan büyük olacak.

 

FENERBAHÇE NASIL FİNALE ÇIKAR?

Deplasmanda 2 gol atarak büyük bir avantaj yakalayan Fenerbahçe, evinde kaybetmezse finale yükselmeye çok yakın olacak. 0-0, 1-1 gibi beraberliklerde sarı lacivertliler finale yükselecek. 2-2 durumunda maç uzayacak. Fenerbahçe'nin her türlü galibiyeti yine sarı lacivertlileri finale taşıyacak.

BEŞİKTAŞ NASIL FİNALE ÇIKAR?

Evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ın finale yükselmesi için rakibini yenmesi gerekiyor. Karşılaşma 2-2 biterse maç uzayacak 3-3, 4-4 gibi gollü beraberliklerde ise finale yükselen ekip Beşiktaş olacak.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? - Resim : 3

İstifadan zirveye doğru "Kocaman" çıkış

Aykut Kocaman, görevi bırakmanın eşiğinden döndüğü 12. hafta itibariyle son 18 haftada 40 puan topladı ve bu süreci lider tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Osmanlıspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, yaptığı basın toplantısındaki ifadeleri ayrılık açıklamaları olarak algılanmıştı. 3 günlük gizemli günlerin ardından kulübü ile yoluna devam eden Kocaman, o günden bugüne 18 haftada topladığı 40 puanla lider durumda bulunuyor.

Süper Lig'in 11'inci haftasında Osmanlıspor deplasmanına çıkan ve karşılaşmadan 1-1'lik sonuçla ayrılan Fenerbahçe bu süreçte 4 galibiyet alırken, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 17 puanı hanesine yazdırabildi ve 7'nci sırada yer aldı.

Osmanlıspor maçının ardından yapılan basın toplantısı sonrasında takımdan ayrı bir şekilde İstanbul'a dönen Aykut Kocaman, maçtan sonra yaptığı, "Doğru olan şey, doğru zamanda doğru şeyi yapabilmek" açıklamasıyla ayrılık sinyali vermişti. 3 günlük izinin ardından Kulübüyle yola devam kararı alan Kocaman, 12'nci hafta itibari ile 18 haftada 40 puan topladı ve bu süreci lider tamamladı. Kocaman'ın Demir Grup Sivasspor maçıyla başlayan yüksek performansında Fenerbahçe 12 galibiyet aldı. 4 maçtan berabere ayrılan sarı lacivertliler sadece 2 maçtan puan çıkaramadı.

Ayrıca Fenerbahçe, oynadığı son 18 karşılaşmanın 9'unda kalesini gole kapattı.

 

EN AZ PUAN TOPLAYAN GALATASARAY OLDU

Süper Lig'in 29'uncu haftası itibari ile şu an ligde lider konumda bulunan Galatasaray, bu dönemi 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyetle tamamlarken 34 puan topladı ve ilk 4 takım arasında en az puan toplayan ekip oldu.

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, 12'nci haftayla başlayan periyodu 38 puanla kapattı. Siyah beyazlı ekip 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

Şampiyonluk yarışının sürpriz takımı Medipol Başakşehir ise diğer takımlar gibi 11 galibiyetle geçtiği bu süreçte, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken hanesine 36 puan ekledi.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? - Resim : 5

"Türkiye'ye karşı dini ön yargım vardı!"

Fenerbahçe'nin eski forveti Mateja Kezman, Atletico Madrid'den Fenerbahçe'ye transfer olma sürecini anlattı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Mateja Kezman, Hollanda basınına verdiği röportajda Atletico Madrid'den Fenerbahçe'ye transfer olma serüvenini anlattı.

İşte Kezman'ın Fenerbahçe'ye transfer olma serüveni;

''FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEM İÇİN BANA YALVARDILAR''

''Atletico Madrid ile sezon öncesi çalışmalarım çok iyi gidiyordu. Çok gol atıyordum ancak sezonun başlamasına bir hafta kala her şey terse döndü. Kulüpten bir yetkili, Fenerbahçe'nin benimle görüşmek istediğini söyledi. Görüşme konusunda çok ısrarcılarmış. Ben ise Madrid'den ayrılmak istemediğimi, Türkiye'ye kesinlikle gitmeyeceğimi söyledim. Atletico'nun paraya ihtiyacı vardı. Fenerbahçe ile görüşmem için bana yalvardılar. Telefonumda 300 cevapsız arama vardı. Üzerimdeki baskı çok fazlaydı.

''GİTMEK İSTEMİYORDUM''

Takım Başkanı Miguel Angel Gil yanıma geldi ve 'Sana çok para harcadık ama şimdi kar ediyoruz. Durum bu' dedi. Gitmek istemediğimi söyledim. Çocuklarımı okula yeni yazdırmıştım, İspanyol öğrenmeye başlıyordum. Başkan, Fneerbahçe ile görüşmek için resmen yalvardı. Tamam senin hatrın için görüşeceğim ama imza atmayacağım dedim.

''ÇOK UÇUK BİR MAAŞ İSTEDİM, VERDİLER''

Fenerbahçe yöneticileri ile görüştüğümde Madrid'den ayrılmak istemediğimi onlara açık bir şekilde söyledim. Ayrılacaksam para için ayrılabileceğimi söyledim ve bu nedenle çok uçuk bir maaş talep ettim. Bu da tabii ki onlara fazla geldi, biz de masadan ayrıldık. Ertesi gün yine geldiler. Karar değiştirmişler, benim absürd maaş isteğime yakın bir maaş teklif ettiler. Ben de ardından sözleşmeyi imzaladım. Ertesi gün özel bir jet beni almaya geldi. İstanbul'da havalimanında 50 bin kişi beni bekliyordu. Büyük bir çılgınlık vardı. Her şey çok çabuk olmuştu.

''TÜRKİYE HAKKINDA ÖN YARGILARIM VARDI''

Türkiye hakkında çok ön yargım vardı. Dini sebeplerden dolayı da bir ön yargım vardı. Futbolun Türkiye'de iyi olmadığını düşünüyordum. Geriye baktığımda Türkiye'de çok güzel 2 yıl geçirdiğimi görüyorum. Türk seyirciler tam anlamıyla çılgın. Türkiye'de futbol ilk sırada gelir.''

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? - Resim : 6

Oğuzhan kararını verdi

Uzun zamandır Beşiktaş forması giyen ve sayısız başarılara imza atan milli yıldız Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş ile ilgili gelecek kararını verdi.

Beşiktaş'ın formasını 6 sezondur sırtlayan, takımda kaptanlığa kadar yükselen Oğuzhan Özyakup'un, dönem sonunda bitecek olan sözleşmesi, uzun süredir kulüp gündemindeydi...

25 yaşındaki futbolcuyla Akhisarspor mücadelesinin ardından görüşme gerçekleştiren Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, tecrübeli isimden yeni sözleşme için söz aldığı öğrenildi. Orman'ın yıllığı 2.5 milyon Euro'dan 5 yıllık önerdiği kontratı kabul eden ancak 2.5 milyon Euro da imza parası istemesi sebebiyle görüşmeleri zora sokan Oğuzhan'ın, kulübünü düşünerek hareket etme kararı aldığı bildirildi.

'SÖZÜN, HER İMZANIN ÖNÜNDE'

Oğuzhan Özyakup'un iki Başkan'la yaptığı görüşmede, "Beşiktaş ile yeni sözleşme yapacağım. Sonrasında ayrılık olsa bile önce kulübümü düşünerek hareket edeceğim. Beşiktaş sayesinde buralara geldim. Sözüm en değerli senetten daha güvenilirdir" dediği kaydedildi. Orman'ın bu sözlerin ardından, "Takımın kaptanının verdiği söz bizim için her türlü imzanın belgenin önündedir. Sadece futbola ve şampiyonluğa konsantre ol. İstediğimizi elde ettikten sonra kalplerimize atılan imzaları kağıda dökeriz" diyerek konuyu kapattığı ifade edildi.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.