Maç biter bitmez taraftar sahaya indi, VAR sistemini parçaladı

Brezilya Serie A'da kendi sahasında Palmerias'a 3-1 mağlup olan Gremio taraftarları sahaya indi. Ortalığı savaş alanına çeviren taraftarlar rakip takımın taraftarlarıyla birbirine girdi ve VAR sistemini parçaladı. Öte yandan olayı kontrol altına almak için devreye özel harekat polisleri girdi.

Brezilya Serie A'da 29. hafta maçında kendi sahasında Palmerias'a 3-1 yenilen Gremio'da taraftarlar ortalığı savaş alanına çevirdi.

Maç biter bitmez sahaya atlamaya başlayan Gremio taraftarları, gördüğü her şeyi yıkıp parçalamaya başladı. Oyuncuların korkuyla tünele sığındığı gözüküyorken, holiganlar kameraları parçaladı ve VAR kontrollerinin yapıldığı kabini yıkıp tekmeledi. Ayrıca, tribünlerde de bazı Gremio taraftarları ve Palmerias taraftarları da fiziksel kavga etmeye başladı.

Küme düşme hattında olan ve son 8 maçta sadece 1 kere kazanabilen Gremio'nun maçta bir golü VAR kontrolleri ile iptal edilirken, Veiga'nın 45+1'de penaltıdan attığı golünde de karar VAR kontrolleri sonrasında gelmişti.

Stadyumda özel harekat polislerinin durumu kontrol altına almak için sahaya girdiği de gözlendi.

Maç biter bitmez taraftar sahaya indi, VAR sistemini parçaladı ile ilgili etiketler Brezilya gremio taraftar var sistemi olay stadyum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.