Mabel Matiz'in 'antidepresan' şarkısını söyleyen Merve Boluğur sesiyle sosyal medyayı salladı

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda şarkıcılığa soyunmuş ve 'şşşşşşttttt' isimli bir şarkı çıkartmıştı. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, Mabel Matiz ve Mert Demir’in dillere dolanan ‘Antidepresan’ şarkısını seslendirdi. Sesiyle gündem olan Merve Boluğur'a sosyal medyada yorum yağdı.

DJ Mert Aydın ile evliliği sadece 53 gün süren Merve Boluğur, eski eşiyle yeniden barıştığı ve Survivor'a gideceği iddialarıyla gündemden düşmüyor. 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda nikah masasına oturduğu Mert Aydın'dan jet hızıyla boşanan ve ardından sık sık birlikte görüntü veren Boluğur şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Sözlerini kendisinin yazdığı 'şşşşşşttttt' isimli şarkısının ardından yeni bir şarkının hazırlıklarına başladığını duyuran Merve Boluğur, son günlerin en çok dinlenen şarkısı 'Antidepresan'ı seslendirdi.

SESİNE YORUM YAĞDI


Mabel Matiz ve Mert Demir’in ‘Antidepresan’ adlı şarkısını söylediği anları Instagram hesabından yayınlayan Merve Boluğur'un sesi pek beğenilmedi. Ünlü oyuncunun şarkı söylediği anlara ait görüntüler kısa sürede sosyal medyada paylaşıldı.

Kullanıcılar, Boluğur'a 'kulaklarımız kanadı', 'keşke sen söylemeseydin', 'bu şarkıyı böyle hatırlamak istemiyorum', 'oyunculuğa geri dön', 'herkes iyi olduğu işi yapsın', 'şarkıyı katletmişsin', 'İnşallah Survivor'da da şarkı söylettirmezler', 'bize bu kötülüğü neden yaptın', 'gündeme gelme çabası', 'özemedim vallaha çok enterasan' şeklinde yorumlar yağdırdı.


İşte Merve Boluğur'un 'Antidepresan' performansı:

 

Mabel Matiz'in 'antidepresan' şarkısını söyleyen Merve Boluğur sesiyle sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Merve Boluğur Sosyal Medya Mabel Matiz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.