Maaşını Ziraat Bankasından Alanlara Müjde! 25 TL Ödeyerek Sahip Olabileceksiniz!

Emekli aylığını Ziraat Bankasından alan emeklilere Türk Telekom kampanyası fırsatı. Ayda sadece 25 TL 'ye Türk Telekom’dan yurtiçi olmak şartıyla her yöne 750 dakika arama, her yöne 750 SMS ve 5 GB cepten internet ek olarak Türk Telekom mobil hatlarıyla süresiz konuşmaya sahip olabilirsiniz.

Emekli aylığını Ziraat Bankasından alan emeklilere Türk Telekom kampanyası fırsatı. Ayda sadece 25 TL 'ye Türk Telekom’dan yurtiçi olmak şartıyla her yöne 750 dakika arama, her yöne 750 SMS ve 5 GB cepten internet ek olarak Türk Telekom mobil hatlarıyla süresiz konuşmaya sahip olabilirsiniz.

Bu kampanyanın tek şartı 12 aylık taahhüt vermeniz. Bu kampanya fırsatını kaçırmamak için, ZIRAAT yazın boşluk bırakın T.C. kimlik numaranızı yazın 5555’e kısa mesaj gönderin ya da Türk Telekom’u arayıp kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Emeklilere Ekstra Avantajlar Sunan Bu Kampanya Sizden Ne Bekliyor?

Bu kampanya ile sağlanacak olan fiyat indiriminden faydalanabilmek emeklilerimiz için çok kolay.  Eğer hattınız Ziraat Emekli tarifesi kapsamında ise ve Ziraat Bankası’ndan emekli aylığınızı alıyorsanız yapmanız gereken şey çok basit.

Hattınızdan ZIRAAT yazıp bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazdıktan sonra 5555’e kısa mesaj göndermeniz yeterli. Ayrıca Türk Telekom’un müşteri hizmetlerini arayıp kampanyaya dahil olmanız da mümkün. Tercih size kalmış.

Kampanyanın Emeklilere Sunduğu İmkanları Neler?

Ziraat bankasının bu kampanyası siz emeklilere yurtiçi her yöne 750 dakika arama , her yöne 750 kısa mesaj, 5 GB cepten internet ve diğer Türk Telekom mobil hatlarıyla süresiz konuşma imkanı söz konusu. 

Bu tarifeye yeni hat tesisi ile katılan veya numarasını taşıyarak gelen emeklilerin ise KDV ve ÖİV dahil olmak üzere ödemesi gereken tutar 30 TL olacaktır. Türk Telekom’un faturalı veya faturasız tarifelerinde olup bu imkandan yararlanmak isteyen emeklilerin ise ödemesi gereken tutar KDV ve ÖİV dahil olmak üzere 44 TL olacaktır. Bu kapsamda aylık 5 TL tutarında sabit tarife indirimi söz konusu.

Eğer emekli hattını iptal ettirmek isterse ya da faturalı hattan faturasız tarzı kontörlü hatta geçiş yaparsa, indirim hakkı fatura dönemi bitişinde iptal edilecektir. Kampanya hakkında her türlü değişim ve iptal hakkı Ziraat Bankası ve Türk Telekom’a aittir.

Maaşını Ziraat Bankasından Alanlara Müjde! 25 TL Ödeyerek Sahip Olabileceksiniz! ile ilgili etiketler Ziraat Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.