"Maalesef İstanbul'a kötü bir haber vereyim"

Pazar gününden bu yana beyazlar altında bulunan İstanbul için bir kötü haber daha geldi. Meteoroloji'nin son raporlarına göre kar yağışı mega kenti terk ediyor. Ancak meteoroloji uzmanı Ahmet Uçar İstanbul için kaygılandıran bir uyarıda bulundu. "Maalesef kötü bir haber vereyim" diye sözlerine başlayan Uçar, özellikle sahillerde gün boyu yağış olacağını ve karların eriyeceğini söyledi.

İstanbul, 14 Şubat pazar gününden bu yana etkili kar yağışı ile beyaza bürünmüş durumda. Ancak Meteoroloji'nin son raporuna göre hava sıcaklığı artarken, kar yağışı da mega kenti terkedecek. 

"Maalesef İstanbul'a kötü bir haber vereyim"

Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu raporuna göre perşembe günü kentte ve özellikle de kıyı kesimlerde sağanak yağmur bekleniyor.

"Maalesef İstanbul'a kötü bir haber vereyim" - Resim : 2

İstanbul'da cuma gününden itibaren hava sıcaklıkları da yükselmeye başlayacak.

"Maalesef İstanbul'a kötü bir haber vereyim" - Resim : 3

AHMET UÇAR'DAN 'KÖTÜ HABER' MESAJI

Meteoroloji Uzmanı Ahmet Uçar da sosyal medya hesabından İstanbul'daki kar yağışına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Uçar mesajında "İstanbullu kar severlere maalesef kötü bir haber vereyim. Yarın sabah saatlerinden itibaren yeni gelecek zayıf bir sistem ile birlikte yüksek kesimler dışında özellikle sahillerde gün boyu hafif yağmur ve karla karışık yağmur görülecek, karlar eriyecektir" dedi.

"Maalesef İstanbul'a kötü bir haber vereyim" ile ilgili etiketler Meteoroloji kar İstanbul Sağanak Yağış ahmet uçar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.