Lyon'lu futbolcudan tribünlere ahlaksız hareket!

Temsilcimiz Beşiktaş penaltı atışları sonrası Lyon'a yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettiği maçın ardından Fransız ekibin futbolcusundan tribünlere çirkin hareket...

Penaltılara kadar giden maç sonrası Beşiktaş'ı eleyen Lyon'un yıldız futbolcusu Tolisso, sevinç gösterileri esnasında çirkin hareketlerde bulundu.

tolisso2

Son penaltıyı kurtaran kaleci Lopes'e doğru koşan Lyon'lu futbolcular yarı finali kutlarken; adı dev kulüplerle anılan Tolisso, tribünlere dönerek el-kol hareketlerinde bulundu.

tolisso3

Siyah-Beyazlı taraftarlar, bu futbolcuya yoğun tepki gösterdi. Vodafone Arena anonsçusu ise tribünlerde sakin olmalarını istedi. Beşiktaşlı taraftarlar ise tahriklere kapılmayıp takımlarına destek oldular...

Lyon'lu futbolcudan tribünlere ahlaksız hareket! ile ilgili etiketler Lyon tolisso ahlaksız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.