Lyon'dan Luiz Gustavo'ya transfer kancası

Liglerin sonlandırdığı Fransa’da sezonu yedinci olarak bitiren Lyon, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle 17 Haziran’da yeniden başlaması planlanan Fransa Ligue 1 ve Fransa Ligue 2 iptal edildi. Cumhurbaşkanı Macron’un, sokağa çıkma kısıtlamasını 11 Mayıs’a kadar uzatmasının ardından sportif faaliyetlerin devam etmesinin imkansız olduğunu açıkladı. Ligue 1'in güçlü ekiplerinden Lyon önümüzdeki sezon için şimdiden kolları sıvadı. Kadrosunu güçlendirmek için yıldız avına çıktılar.

Lyon'dan Luiz Gustavo'ya transfer kancası

Alınan bilgiye göre Lyon’un, Marsilya’dan Fenerbahçe’ye sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında gelen Luiz Gustavo için harekete geçtiği öğrenildi. Sezon durmadan önce Kanarya’nın en iyi oyuncularından biri olan Gustavo’yu Fenerbahçe’nin kolay kolay bırakacağı düşünülmüyor. Ancak Fransız ekibinin, maddi anlamda iyi bir teklif yapacağı konuşuluyor.

 

Lyon'dan Luiz Gustavo'ya transfer kancası ile ilgili etiketler Fenerbahçe Lyon Süper Lig Ligue 1 Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.