Ronaldo'lu Juventus Lyon'a takıldı: 1-0

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda kupayı en çok kazanan takımlardan biri olan ve bu sezon da en önemli favoriler arasında gösterilen İtalyan devi Juventus, deplasmanda güçlü Fransız temsilcisi Lyon'a 1-0 mağlup oldu. Maçta dikkat çeken bir detay yaşandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Fransız temsilcisi Olimpik Lyon, İtalyan devi Juventus ile karşı karşıya geldi. Ligue 1'de inişli çıkışlı bir performans sergileyen Lyon, güçlü rakibini evinde 1-0 mağlup ederek İtalya'da oynanacak karşılaşma öncesi avantaj yakaladı. Lyon'a galibiyeti getiren golü Toussart kaydetti.

Ronaldo'lu Juventus Lyon'a takıldı: 1-0
Fransız temsilcisi Olimpik Lyon evinde Juventus'u 1-0 mağlup ederek günün sürprizini gerçekleştirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Olimpik Lyon sahasında İtalya'nın köklü ekibi Juventus'u konuk etti. Turnuvanın büyük favorilerinden olan Juventus, Fransa'da beklemediği bir sonuç aldı. Olimpik Lyon, Lucas Tousart'ın 31. dakikada attığı golle rakibini 1-0 mağlup ederek rövanş maçı öncesi avantajlı bir skorun sahibi oldu.

JUVE İSABETLİ ŞUT ATAMADI
Juventus'un tutuk görüntüsü dikkat çekti. Rakip kaleye isabetli şut atamayan Juventus'un bu istatistiği galibiyet için oldukça yetersiz oldu.

Rövanş karşılaşması 17 Mart'ta Juventus'un sahasında oynanacak.

.

Ronaldo'lu Juventus Lyon'a takıldı: 1-0 ile ilgili etiketler Juventus Cristiano Ronaldo Lyon UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.