Lyon, Dembele transferine karşılık Luiz Gustavo konusunda ısrarcı

Samatta'nın formsuzluğu ve Valencia ile Serdar Dursun'un sakatlığı ile hücum hattında sorunlar yaşayan Fenerbahçe'de gündem forvet transferi... Rotayı Fransa'ya çeviren Sarı-Lacivertliler, Lyon forması giyen Moussa Dembele için pazarlık masasına oturdu. Fenerbahçe Pelkas artı para teklifi iletirken, Lyon ise Luiz Gustavo konusunda ısrarcı.

Yeni sezona Adana Demirspor deplasmanındaki 1-0'lık galibiyetle başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Samatta'nın performansında memnun olmayan Sarı-Lacivertliler de gündem forvet transeri...

Adana deplasmanında yeni transfer Serdar Dursun'un sakatlanarak oyundan çıkması ve elmacık kemiğinin kırıldığının açıklanması hayal kırıklığı yaratırken, forvet transferi aciliyet kazandı.

Fransız ekibi Olympique Lyon'da forma giyen Moussa Dembele'yi gündemine alan Fenerbahçe'ye, oyuncunun menajerlik şirketi Mansa haber geldi. Fanatik'in haberine göre "Bizim taleplerimiz ile sizin önerdiğiniz rakam arasında ufak bir fark kaldı. Biz orta yolu buluruz. Siz yeter ki Lyon ile anlaşın" denildi.

LYON, LUİZ GUSTAVO'YU İSTİYOR

Lyon, transferi takasla çözmek isteyen Sarı-Lacivertliler'den Dimitris Pelkas ve Ozan Tufan'ı istemişti. Fenerbahçe ise Ozan Tufan'ın Watford'a transferinin konuşulması nedeniyle teklife Luiz Gustavo'yu dahil etme teklifini iletti.

Önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelmesi beklenen Lyon Sportif Direktörü Juninho Pernambucano ile birkaç farklı paket üzerinden görüşmeler gerçekleştirilecek. Fenerbahçe’nin önceliği, Pelkas’ın yanı sıra para vererek Dembele’yi almak. Ozan Tufan’ın satılması halinde buradan gelecek para da Fransız golcünün transferinde kullanılacak.

PEREİRA, LUİZ GUSTAVO YERİNE TRANSFER TALEP EDİYOR

Sarı-Lacivertlier'in planına rağmen Luiz Gustavo konusunda ısrarcı olan Lyon'a, Pereira şartlı bir onay verdi. Portekizli çalıştırıcı, iki yönlü bir orta saha transfer edilmesi halinde transfere onay verebileceğini yönetime iletti.

Lyon, Dembele transferine karşılık Luiz Gustavo konusunda ısrarcı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Moussa Dembele olympique lyon Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.