Lütfü Türkkan'dan solculara hakaret!

Şehit yakınına küfür eden İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın sicilinde bu çirkin davranışına dair pekçok örnek bulunduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, Türkkan, aralarında CHP'lilerin de bulunduğu bir dost meclisinde solculara hakaret etti! Ancak bu hakaretlere CHP'lilerden herhangi bir karşılık gelmedi...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyareti sırasında, bir şehit yakının ağza alınmayacak hakaretler eden İYİ Parti milettvekili Lütfü Türkkan'a tepkiler sürüyor.

Son olarak, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırladığı bilgisi kamuoyuna yansımıştı.

Diğer yandan, Sabah yazarı Mahmut Övür de Türkkan'ın kişiliği ve siyasi yolculuğu hakkında bugün dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Yazısının "Cemaziyelevveli de farklı değil" başlığını taşıyan bölümünde Lütfü Türkkan'ın partisinin etkin isimlerinden birisi olduğunu belirten Övür "Hatta parasal destek verenlerden biri" dedi.

Övür Lütfü Türkkan ile tanışıklığını ise şöyle anlattı;

"İkibinli yılların ortasında tanıdım. O zamanlar arayış içinde olan, bir yere tutunmaya çalışan, eski ülkücü sonra ANAP'lı biri olarak siyaset piyasasını kolaçan ediyordu. O dönem yoğun olarak siyaset kulisleri yazdığım için, zaman zaman CHP'li rahmetli Kemal Akar, Gürsel Tekin ve gazeteci Hadi Özışık'la buluşur, siyaset konuşurduk.

O buluşmaların vazgeçilmezleri arasında rahmetli Şakir Süter de vardı.

Birkaç kez Yalçın Bayer Ağabey'le, sanıyorum bir kez de Ahmet Hakan'la buluşmuştuk. İşte o toplantılardan birinde Türkkan'la tanıştım. Bir süre bu tür buluşmalar devam etti."

SOLCULARA HAKARET

Lütfü Türkkan ile bir yemek davetinde yaşadıklarını da kaleme alan Sabah yazarı çok konuşulacak şu ifadeleri kullandı;

"Bir yemekte Türkkan, solculara toptancı bir bakışla hakaret edince donup kaldım. Gürsel Tekin dahil masanın yarısı solcuydu ve kimseden ses çıkmayınca sert bir biçimde itiraz ettim. "Öyle demek istemedim" falan dese de benim için mesafe koyma zamanı gelmişti. Hırslı, ağzı bozuk ve ölçüsü olmayan biri olduğunu fark etmiştim. Sonraki karşılaşmalarımız selamlaşmanın ötesine geçmedi. Bu yüzden İP'teki performansı, FETÖ'cüleri sahiplenmesi ve her olayda uçlara savrulması beni hiç şaşırtmadı."

Lütfü Türkkan'dan solculara hakaret! ile ilgili etiketler Lütfü Türkkan Gürsel Tekin CHP Mahmut Övür
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.