Lütfü Savaş: Alıcılar ısrarlı, Boupendza'yı en az 8 milyon euroya satarız

Lütfü Savaş: "İngiltere, İtalya ve İspanya’dan teklifler var. Bunların bir kısmı resmi, resmi olmayanlar da var. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tabii bizim sözleşmeli oyuncumuz, kalırsa Türkiye’de oynayacak ama kalmazsa da daha önce 8 milyon 100 bin Euro'yu görmüş bir futbolcu, imzasını da atmıştık. Bunun aşağısına satmayı düşünmüyoruz."

Transferin hızlı takımı Hatayspor, gol kralı santrforu Aaron Boupendza'dan tarihi bir gelir elde etmeyi bekliyoru. Geçen yaz Bordeaux'dan transfer edilen ve 1 sezon daha sözleşmesi kalan Gabonlu yıldız, 36 maçta attığı 22 golle Süper Lig'de gol kralı olmuştu. İsmi Fenerbahçe ve Galatasaray'la da anılan 24 yaşındaki golcünün transfermarkt'taki değeri 8.5 milyon euro civarında...

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Boupendza'ya İngiltere, İtalya ve İspanya’dan birçok teklif olduğunu söyledi. Savaş, transferin gözde ismini 8 Milyon Euro’nun altında bir bonservis bedeline satmak istemediklerini dile getirdi.

İHA'ya konuşan Savaş, "İngiltere, İtalya ve İspanya’dan teklifler var. Bunların bir kısmı resmi, resmi olmayanlar da var. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tabii bizim sözleşmeli oyuncumuz, kalırsa Türkiye’de oynayacak ama kalmazsa da daha önce 8 milyon 100 bin Euro'yu görmüş bir futbolcu, imzasını da atmıştık. Bunun aşağısına satmayı düşünmüyoruz. Bu civarlarda şimdi alacak takımlar var. Muhtemelen de 15 Haziran sonrasında daha da hızlanır süreç. Ne giderse kayıp, ne de kalırsa bizi üzecek sonuç olur. Ama gördüğüm kadarı ile alıcılar ısrarlı. Bu ısrar devam eder, belli bir noktada buluşursak Boupendza’yı başka takıma verebiliriz” dedi.

Lütfü Savaş: Alıcılar ısrarlı, Boupendza'yı en az 8 milyon euroya satarız

GENÇLERE YATIRIM YAPTILAR

Savaş, uyum içerisinde futbol oynayacak, saha dışında da uyum içerisinde bir sosyal yaşantıya sahip olacak takım oluşturmaya çalıştıklarını aktararak, “Kendi gençlerimiz de var, onları da hazırlık kampına göndereceğiz. Ama transfer ettiğimiz futbolculara baktığımızda birisi 18, 23, 24, 29 yaşlarında hem tecrübeli hem de gelecek vadeden, ileride milli takımda oynayabilecek çocukları aldık. Yani istiyoruz ki yabancı konusunda olduğu gibi yabancıların da hem gencini hem de tecrübelisini alıyoruz. Takım içerisinde birbirini tamamlayan, uyum içerisinde futbol oynayacak, saha dışında da uyum içerisinde bir sosyal yaşantıya sahip olacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Hem yerli hem de yabancı için geçerli. Şu ana kadar beklentilerimizin üzerinde hem transfer yaptık hem de görüştüğümüz futbolcularla iyi gidiyor" ifadelerini kullandı.

Lütfü Savaş: Alıcılar ısrarlı, Boupendza'yı en az 8 milyon euroya satarız ile ilgili etiketler Hatayspor İngiltere Lütfü Savaş Aaron Boupendza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.