'Lütfen kesmeyin bacağımı' diye ağladı

Manavgat'ta meydana gelen trafik kazasında otomobilde sıkışan genç ecel terleri döktü. Bacağının kesileceğini düşünerek uzun süre "Lütfen kesmeyin bacağımı" diye ağladı.

Kazada çarpışmanın şiddetiyle ön ve arka koltuk arasında sıkışan Furkan D., sağlık ekiplerinin yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Müdahale edilirken aracın bazı parçalarının kesileceğiyle ilgili "Kesmeden ne olduğunu göremeyeceğiz" cümlesini duyup bacağının kesileceğini zanneden yaralı, "Bacağımı kesmeyin" diye ağlamaya başladı.

Manavgat-Serik karayolunda meydana gelen kazada araçta yolcu olarak bulunan Halil Emir B. (3) ve Haydar Furkan D. (19) 33 HR 551 plakalı araç sürücü olan Muhammet K. yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Otomobil içinde çıkartılan Furkan D. ve diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

'Lütfen kesmeyin bacağımı' diye ağladı ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.