Lüks otelin 7. katından düşerek vefat eden Ebru Cizdam'ın yeni görüntüleri çıktı: Yerlerde sürüklenmiş...

Beşiktaş'ta bulunan bir lüks otelin çatısından aşağı düşerek hayatını kaybeden gıda ve inşaat firması sahibi Ebru Cizdam'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında yanında bulunan kişinin Cizdam'ı yerlerde sürüklediği görülüyor.

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta gıda ve inşaat firması sahibi olduğu öğrenilen Ebru Cizdam, lük bir otelin çatısından aşağı düşerek hayatını kaybetmişti.

Sabah’tan Atakan Irmak'ın haberine göre, olayın yaşandığı Otelin yedinci katında buluna güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Özgür Aydoğan'ın Ebru Cizdam'la kavga ettiği ve genç kadının kaçtığı ortaya çıktı.

EŞİNDEN KURTULUP KAÇIYOR

Görüntülerde Cizdam ile Aydoğan'ın tartıştığı, Özgür Aydoğan'ın yerde sürüklediği ardından da genç kadının eşinden kurtularak kaçtığı kayıtlara geçiyor.

Görüntülerde tartışmanın ardından tutuklu bulunan Özgür Aydoğan'ın Ebru Cizdam'ı yerlerde sürüklerken Cizdam'ın adamın elinden kurtulup kaçtığı gözüküyor.

 

Lüks otelin 7. katından düşerek vefat eden Ebru Cizdam'ın yeni görüntüleri çıktı: Yerlerde sürüklenmiş...

SÜRÜKLEYEREK ODAYA GERİ GETİRİYOR

Görüntülere göre yaklaşık 3 dakika boyunca otel odası önünde cebinde bir şeyler aradığı belirlenen Özgür Aydoğan bir süre sonra odaya giriş yapıyor.

Ardından odadan çıkış yaparak Ebru Cizdam'ın kaçtığı alana gittiği görülüyor.

Daha sonra Cizdam'ı iki eliyle tutmuş şekilde konakladıkları odaya girdikleri görülüyor.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş'ta bulunan lüks otelde geçtiğimiz haftalarda meydana gelen olayda gıda ve inşaat firması sahibi olduğu öğrenilen Ebru Cizdam, otelin çatısından aşağı düşerek hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından Cizdam'ın imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan tutuklanmıştı.

Lüks otelin 7. katından düşerek vefat eden Ebru Cizdam'ın yeni görüntüleri çıktı: Yerlerde sürüklenmiş... ile ilgili etiketler Beşiktaş otel ebru cizdam lüks otel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.