Lüks cip bariyerleri aştı, fabrika otoparkına düştü! O anlar saniye saniye kamerada...

Bursa'da şiddetli yağış nedeniyle kontrolden çıkan lüks cip bariyerleri aşarak fabrika otoparkındaki konteynere çarptı. O anlar saniye saniye araç kamerasına yansıdı.

Kaza, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Emek Kavşağı üzerinde meydana geldi. Araç kamerasına yansıyan görüntülerde yağışlı havada kontrolden çıkan cip önce kaymaya başladı.

TELLERİ PARÇALADI, OTOPARKA DÜŞTÜ

Daha sonra seyir halinde olan bir araca çarptıktan sonra daha sonra yol kenarındaki bir fabrikaya ait olan telleri parçalayarak otoparkına düştü. Otoparkta bulunan araçlara çarpmamak için çaba sarf eden sürücü boş konteynere çarparak durabildi

Lüks cip bariyerleri aştı, fabrika otoparkına düştü! O anlar saniye saniye kamerada...

LÜKS CİP KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Kazada şans eseri yaralanan olmazken; lüks cip kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Lüks cip bariyerleri aştı, fabrika otoparkına düştü! O anlar saniye saniye kamerada... - Resim : 2

Lüks cip bariyerleri aştı, fabrika otoparkına düştü! O anlar saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Bursa lüks otopark kaza çip

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.