Lüks aracı şarkıcı Arda Han'ın başına dert açtı! 160 bin TL ceza ödedi

Son dönemde yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren şarkıcı Arda Han'ın Almanya'dan getirdiği Lamborghini marka lüks aracı, gerekli prosedüre uygun davranılmadığı için bağlandı. Bir süredir lüks arabası ile Türkiye'de bulunan ve giriş çıkış yapmadığı için sorun yaşayan şarkıcı 160 bin lira ceza ödedikten sonra arabasına tekrar kavuştu.

Bir süredir lüks arabası ile Türkiye'de bulunan ve giriş çıkış yapmadığı için sorun yaşayan 32 yaşındaki şarkıcı Arda Han, durumu düzeltmeden polis memurlarına yakalandı.Lamborghini marka lüks aracı, gerekli prosedüre uygun davranılmadığı için bağlandı.

Lüks aracı şarkıcı Arda Han'ın başına dert açtı! 160 bin TL ceza ödedi


160 BİN TL CEZA YEDİ

Evrak kontrolü sırasında ortaya çıkan durum karşısında şaşkınlık geçiren Arda Han, yediği 160 bin TL'lik ceza karşısında da şoke oldu.

Arda Han


ARABASI BAĞLANDI

Arabasının bağlanması ile de şok üstüne şok yaşayan şarkıcı, Ticaret Bakanlığı'na giderek durumu düzeltmeye çalıştı.

Lüks aracı şarkıcı Arda Han'ın başına dert açtı! 160 bin TL ceza ödedi - Resim : 3

Cezayı ödedikten sonra arabasına tekrar kavuşan şarkıcı, giriş çıkış yapmak için ise soluğu Almanya'da aldı.


SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

2008’den beri dört farklı albümle müzik piyasasının içinde olan Arda Han, ceza yediğini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Lüks aracı şarkıcı Arda Han'ın başına dert açtı! 160 bin TL ceza ödedi - Resim : 4

Lüks aracı şarkıcı Arda Han'ın başına dert açtı! 160 bin TL ceza ödedi ile ilgili etiketler Almanya Lamborghini Ceza Arda Han
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.