Lukas Podolski'nin yeni durağı Gornik Zabrve

Galatasaray ve Antalyaspor formaları giyen Alman golcü Lukas Podolski, Polonya Ekstraklasa ekiplerinden Gornik Zabrve'ye transfer oldu. 36 yaşındaki yıldız için stadyumda tören düzenlendi. Hugo Rodallega'nın yeni durağı ise Brezilya'nın Bahia takımı oldu.

Son bir buçuk sezondur Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen ve sezon sonunda Akdeniz ekibine veda eden Lukas Podolski'nin yeni takımı Gornik Zabrve oldu. 36 yaşındaki Polonya asıllı Alman forvet, Polonya Süper Ligi ekibiyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Son 5 yıldır Polonya Ekstraklasa'da mücadele eden Zabrze'nin stadında taraftara tanıtılan Podolski'ye ilgi büyük oldu. Ata yurdunda coşkuyla karşılanan tecrübeli forvet "Burada sözleşmem sona erene kadar oynarım, hatta uzatabiliriz de... Gol atmayı özledim. Kulübün hedeflerine ulaşması için buradayım" ifadelerini kullandı. Antrenmanlara hız verdiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Yüzde 100 hazır olduğumda oynayacağım. Eğer olmazsa, şansımı hak etmek için daha fazla antrenman yapacağım" dedi.

 Lukas Podolski'nin yeni durağı Gornik Zabrve

Lukas Podolski'nin yeni durağı Gornik Zabrve - Resim : 2

HUGO RODALLEGA, BREZİLYA'YA TRANSFER OLDU

Denizlispor'dan ayrıldıktan sonra adı TFF 1. Lig'de birçok takımla anılan ve Manisa FK'yla anlaşması son anda suya düşen golcü Hugo Rodollega, Brezilya Serie A ekiplerinden Bahia'ya transfer oldu.

Son 2 yılı Denizli'de olarak ülkemizde 6 yıldır aralıksız Akhisarspor ve Trabzonspor formalarını da giyen 35 yaşındaki Kolombiyalı yıldız, geçen sezon yeşil-siyahlılarda Süper Lig'de 14 gol atmıştı.

Yeni sezon öncesi kadrosu dağılıp yönetim belirsizliği yaşayan Denizlispor'da takımda geçen yıldan kalan 7 isim, daha önce kiralık gönderilen futbolcular ve altyapıdan gençler, Antrenör Veli Acar yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde başlayan antrenmanları sürdürüyor.

Lukas Podolski'nin yeni durağı Gornik Zabrve ile ilgili etiketler Antalyaspor Galatasaray Lukas Podolski Gornik Zabrve
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.