Lukas Podolski'den Mesut Özil yorumu

Lukas Podolski: "Kendimizi kandırmak zorunda değiliz. Elbette Arsenal gibi üst düzey bir kulüpten Fenerbahçe'ye geçtiğinizde geriye doğru bir adım atmış oluyorsunuz."

Antalyaspor'un Alman yıldızı Lukas Podolski, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferini değerlendirdi. Bild gazetesine konuşan Poldi, "Kendimizi kandırmak zorunda değiliz. Elbette Arsenal gibi üst düzey bir kulüpten Fenerbahçe'ye geçtiğinizde geriye doğru bir adım atmış oluyorsunuz" yorumunda bulundu.

35 yaşındaki futbolcu, bir dönem Arsenal'de birlikte forma giydiği Özil için şunları söyledi: "Mesut'un Türkiye'de bizimle birlikte oynayacak olmasına sevindim. Süper Lig'de taraftarları mutlu etmek için kulüp başkanları, her zaman büyük oyuncuları getirmeye çalışıyor. Mesut, kalitesi ve imajı açısından Fenerbahçe'ye katkı sağlayacak. Mesut, Türkiye'de maçların kaotik olabileceğini hemen fark edecektir. Burada duygular sahaya hükmeder. Çok fazla faul ve tartışma olur. Hakemler genelde oyunu durdurur, bu yüzden oyunun akıcılığı çok yavaştır. Bir maçta 60 dakikadan daha az süre top oyunda kalıyor. Maalesef Türkiye Ligi son yıllarda uluslararası arenada biraz kayıp yaşadı. Geçtiğimiz sezon Türk takımları, UEFA'da 10 yıldır elde ettiği puandan daha az puan aldı. Avusturya ve Ukrayna gibi ülkeler Türkiye'yi geride bıraktı."

Lukas Podolski'den Mesut Özil yorumu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Lukas Podolski
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.