Lukas Podolski ile yollar ayrılıyor

Antalyaspor, Alman yıldızı Lukas Podolski'yle yollarını ayırıyor. Sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan 35 yaşındaki forvetle devam etmeme kararı alındı. Akdeniz ekibinde Ersan Adem Gülüm, Sidney Sam ve Drole ile yolların ayrılması bekleniyor.

Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetiminin katıldığı toplantıda, teknik direktör Ersun Yanal koordinesinde gelecek sezon planlaması yapıldı. Gelecek sezona güçlü hazırlanmayı planlayan kırmızı-beyazlı yönetim, yeni sezonu daha büyük hedeflerle geçirmek için görüş alış verişi yaptı. Akdeniz ekibinde 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek yıldız isim Lukas Podolski'nin yanı sıra Ersan Adem Gülüm, Sidney Sam ve Drole ile yolların ayrılması bekleniyor.

Toplantıda 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek futbolcularla ilgili de değerlendirme yapıldı. Takımda, 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren 7 futbolcu daha bulunuyor. Brezilyalı forvet Amilton, sözleşmesindeki opsiyon maddesiyle 1 yıl daha görev yapacak. Veysel Sarı, Kudryashov, Hakan Özmert, Eren Albayrak ile yeni sezonda devam edilip edilmeyeceği, teknik direktör Ersun Yanal'ın kararı doğrultusunda netleştirilecek. (DHA)

Lukas Podolski ile yollar ayrılıyor

Lukas Podolski ile yollar ayrılıyor ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal Lukas Podolski
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.