Antalyaspor'da Lukas Podolski krizi

Antalyaspor'un Alman yıldızı Lukas Podolski'nin sosyal medya hesabından kırmızı beyazlı takım ve Galatasaray formasıyla paylaştığı fotoğrafa, taraftar tepki gösterdi. Antalyaspor taraftarı, Podolski'nin kadro dışı bırakılmasını istedi.

Antalyaspor'da Galatasaray maçı öncesi Lukas Podolski krizi... Alman yıldız, Galatasaray maçı öncesi sosyal medya paylaşımıyla Kırmızı-Beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Yıldız futbolcu, Galatasaray ve Antalyaspor formalı fotoğraflarının olduğu bir görsel Twitter hesabından paylaştı ve "Maç günü. Yeni yıla özel bir maçla başlıyorum" notu düştü. 

Bazı Antalyaspor taraftarları "İstanbul'da kal sen Antalya'yı hak etmiyorsun" gibi söylemlerle Podolski'yi eleştirdi. Antayaspor'un taraftar grubu temsilcileri de yıldız futbolcuya sosyal medyada tepki gösterdi.

07 Gençlik adlı taraftar grubu "Bizim için 3 puandan daha önemli bir şey var. Karakter. Bu rezilliğe 'dur' diyecek misiniz?" paylaşımıyla Podolski'ye yanıt verdi. Bazı taraftarlar da "Süresiz kadro dışı kararlarına Podolski ile başlanması elzem oldu. Turizm acentesi açabilir, bizi ilgilendirmez", "Bu terbiyesizliğe 'dur' diyecek bir tane yönetici yok mu bu kulüpte" yorumu yaptı.

Antalyaspor'da Lukas Podolski krizi ile ilgili etiketler Antalyaspor Galatasaray Lukas Podolski
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.