Luka Modric'ten Türkiye detaylı emeklilik kararı!

Fas'ı 2-1 mağlup eden Hırvatistan, 2022 Dünya Kupası'nı üçüncülükle tamamlandı. Dünya dördüncüsü olan Fas ise turnuva tarihinde derece yapan ilk Afrika takımı oldu. Öte yandan Hırvatistan formasıyla üçüncülük yaşayan Luka Modric, maç sonu milli takıma devam edeceğini açıkladı.

2022 Dünya Kupası üçüncülük maçında Hırvatistan, Fas'ı 2-1 yenerek turnuvayı bronz madalya ile tamamladı.

37 yaşındaki Modric'in bu turnuva sonrası milli takımda devam edip etmeyeceğine yönelik tartışmalar devam ederken yıldız futbolcu son noktayı koydu.

Fas maçından sonra konuşan Modric, "Uluslar Ligi finallerinde oynayacağım, oynamamak mantıklı değil." ifadelerini kullandı.

Uluslar A Ligi'nde grubunu birinci bitiren Hırvatistan, Dörtlü Final'de mücadele edecek. Hırvatistan'ın yanı sıra Hollanda, İspanya ve İtalya da Dörtlü Final'de yer alacak.

LUKA MODRIC İÇİN TÜRKİYE DETAYI

Luka Modric, Uluslar Ligi finallerinde oynayacağını açıkladı. Bu demeç, 37 yaşındaki futbolcunun en az Haziran 2023'e kadar milli takımda forma giyeceği anlamına geliyor.

EURO 2024 Elemeleri'nde Türkiye, Hırvatistan ile aynı grupta yer alıyor. Elemelerdeki ilk maç, Mart ayında Türkiye'de oynanacak ve A Milli Takım, Hırvatistan'ı konuk edecek. Milli takıma devam edecek olan Luka Modric, böylece Türkiye'ye karşı forma giyebilecek.

 

Luka Modric'ten Türkiye detaylı emeklilik kararı! ile ilgili etiketler Fas Hırvatistan 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Luka Modric Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.