Luka Modric tarihe geçti

Hırvatistan'ın yaşayan efsanesi Luka Modric, milli takım formasını en çok giyen futbolcu olarak tarihe geçti. Real Madrid'in 35 yaşındaki yıldızı, kampta kendisi için hazırlanan sürprizle duygusal anlar yaşadı.

Hırvatistan'ın süper yıldızı Luka Modric, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ni 1-0 mağlup ettikleri 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında 135. kez milli formayı giydi. 134 kez milli olan Darijo Srna'yı geride bırakan Real Madrid'in 35 yaşındaki orta saha oyuncusu, Hırvatistan Milli Takımı formasını en çok giyen isim oldu.

Maçta 90 dakika forma giyen Modric, 15 yıllık milli takım kariyerinde Slaven Bilic dahil 6 teknik direktörle çalıştı ve 6 uluslarası büyük organizasyonda da yer aldı. 2018 Dünya Kupası'nda final oynayan Modric, EURO 2008'deki dramatik Türkiye-Hırvatistan maçında yaptığı asistle bizi üzse de son gülen iyi gülmüştü. 

O dönem Dinamo Zagreb forması giyen Modric, turnuvadan sonra 21 milyon euro bonservisle Tottenham Hotspur'a imza atmış, 4 yıl sonra da 35 milyon euroya Real Madrid'e transfer olmuştu.

2018'de Ballon D'or kazanan yıldız ismi, kariyerinin özetlendiği bir video izlenirken kendisine yapılan sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı. Milli takım kampında tüm takım tarafından ayakta alkışlanan Modric 135 yazılı pastayı kesti.

Luka Modric tarihe geçti ile ilgili etiketler Real Madrid Hırvatistan luka modric
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.