Luka Doncic'ten örnek davranış!

NBA'in Slovenyalı yeni yıldızı Luka Doncic, saha içinde olduğu kadar saha dışında da takdir topluyor.

NBA'de Dallas Mavericks forması giyen Slovenyalı genç yıldız Luka Doncic, durdurulamayan bir performans sergiliyor. Bu sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri olan Luka Doncic, harikalar yaratmaya devam ediyor. Doncic, saha içinde ortaya koyduğu oyunun dışında şimdi de saha dışı yaptığı yardımla konuşuluyor.

Luka Doncic'ten örnek davranış!

22 AYLIK BEBEĞİN YARDIMINA KOŞTU

20 yaşındaki yıldız, her hafta NBA tarihine adını yazdırırken yaptığı son hareketle büyük alkış aldı. Doncic, kendisi gibi Slovenyalı olan 22 aylık bebeğin tüm sağlık masraflarını üstlendi.
Çok nadir görülen ve spinal kas atrofisi isimli bir genetik rahatsızlığa yakalanan 22 aylık Kris Zudich'in yardımına Luka Doncic koştu.

Doktorlar, Kris Zudich'in nadir yakalanan bu hastalığı için dünyanın en pahalı ilaçlarını alması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine devreye giren Doncic, aileye 2.2 milyon dolar yardım bağışında bulundu ve tüm ilaçların alınmasını sağladı.

AİLECE MAÇINI İZLEDİLER

Kris Zudich, Dallas'ın Lakers ile oynadığı maçta salondaydı. 22 aylık bebek, hayatını kurtaran Doncic'in maçını ailesi ile birlikte Los Angeles'ta izledi. Ailenin Doncic'i görmek istediği ve yol masraflarının da Sloven yıldız tarafından karşılandığı belirtildi.

Luka Doncic'ten örnek davranış! ile ilgili etiketler NBA Dallas Mavericks Luka Doncic Slovenyalı Kris Zudich spinal kas atrofisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.