Derbide Luiz Gustavo belirsiz, Mesut Özil ilk 11'de

Fenerbahçe'de Süper Lig'in 23. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapılan maçta sakatlanan Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo'nun, dizinde darbeye bağlı ödem oluştuğu bildirildi. Brezilyalı yıldızın Galatasaray derbisinde oynayıp oynamayacağı soru işareti... İşte detaylar

Fenerbahçe'nin dün Hatayspor deplasmanında 2-1 kazandığu maçta sakatlanarak oyundan çıkan Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo'nun dizinde darbeye bağlı ödem oluştuğu açıklandı. 

İlk yarıda sakatlanan ve 2. yarıya çıkamayan 33 yaşındaki futbolcunun tedavisine başlandı ancak cumartesi günü Kadıköy'de oynanacak Galatasaray derbisine yetiği yetişmeyeceği belli değil. Sarı-Lacivertli sağlık ekibi, teknik direktör Erol Bulut'u sisteminde kritik bir role sahip olan Gustavo'yu derbiye yetiştirmek için seferberlik ilan edildi. 

Gustavo'nun yetişmemesi halinde Bulut'un kafasındaki ilk isim Jose Sosa... Arjantinli yıldız zehirlenme şüphesiyle Hatay'a götürülmemişti. Bugünkü antrenmana katılan Sosa'nın yarınki taktik çalışmada Ozan Tufan-Mert Hakan Yandaş'la birlikte orta saha üçlüsünü oluşturacağı gelen haberler arasında.... Luiz Gustavo bu sezon Fenerbahçe'nin Süper Lig'de oynadığı 22 maçın 21'ine 11'de başlamış, kart cezası nedeniyle 1 maç kaçırmıştı.

MESUT ÖZİL İLK 11'DE BAŞLAYABİLİR

Ligde son 9 maçtan 8'inde galip, 1'inde ise beraberlikle sahadan ayrılan sarı-lacivertlilerde derbiye hayati önem veriliyor. Şampiyonluk yolundaki en kritik viraj olarak görülen maçtan 3 puanla ayrılıp zirvedeki yerini korumak isteyen Fenerbahçe, mağlup olması halinde ise zirveyi ezeli rakibine kaptıracak. Son 9 maçta 22 gol atıp 5 gol yiyen Erol Bulut'n takımı çok formda...

Hatayspor maçında 77'de oyuna giren Mesut Özil'in derbide de forma giymesi bekleniyor. Yıldız ismin ilk 11'de başlaması bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun kendisini iyi hissettiği ve oynayabilecek durumda olduğunu teknik heyete ilettiği gelen haberler arasında.

Sol arka adalesinde oluşan yırtık sebebiyle sahalardan yaklaşık 1 ay uzak kalacağı bildirilen İrfan Can Kahveci ise dev randevuda sarı-lacivertli formayı giyemeyecek.

 Derbide Luiz Gustavo belirsiz, Mesut Özil ilk 11'de

Derbide Luiz Gustavo belirsiz, Mesut Özil ilk 11'de ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.